Fortsättningen

Jag skulle ju blogga, så var det ju. Min man satte igång att riva golv ca 3 timmar efter vi kom hem så den här veckan har gått till att sköta markservice och damma. Fy fabian vad mycket damm det blir i byggkaos. Inte kul nånstans.

Det blir snabbrepris på ölandsvecka och bildbomb:)

Lycksele sand, som Böda fast utan Böda liksom. Samma strand men bara en strand. Fantastisk natur verkligen, underbar sand och riktigt varmt i vattnet.

Sara kom ner en dag. Vi skulle mötas i Borgholm, när vi var framme så vara Sara också framme, så jävla bra tajmat, fast hon var i Borgholm och vi på slottet, tydligen betyder inte Borgholm slottet? Skitkonstigt ju!

Efter slottsvandring och visit i stugan där vi käkade på restaurangen som låg bakom huset så blev det mer vandring i trollskogen.

Vi började med bad i Östersjön. Lucas och Abbe badade som tokar. My plockade sten och Elin blötte lite vid strandkanten. Det var ingen som var särskilt sugen på mer promenad än dom 300 meterna till just stranden.

Men efter vissa övertalningsbesvär kom vi vidare. Barnen hittade en död get. Vi kollade på skeppet swiks som förlist på stranden och hittade fram till trolleken. Dit var allt lugnt.

Sedan hittade vi nån slags anläggning som Sara och barnen utforskade och sedan tog nån annan väg ut i från, dvs jah och roine fick köra terränglöp för att hitta dom igen. Snårigt och läskigt!

På slutet av våran vandring när klockan närmade sig 20.30 och vi inte visste vart vi var, det var 17 minutersrestid till Byxelkrok och Ica och mina cigg var slut så började jag känna mig stressad.

Fick jaga på familjen, vråla hejdå till syrran och tvinga roine att gasa på, vi Hannes fyra minutersmarginal :)

En dag blev det på Ölands djurpark. Det började med regn men prognosen lovade liksom sol så vi chansade och åkte. Det blev en fantastisk dag! Sol och värme, tittade på djuren, åkte karuseller, badade i piratlandet och fortsatte med karuseller. Lucas hittade en tjej som han blev kompis med. Så vi höll på att aldrig komma därifrån.
Efter parken så blev det middag i köpstaden i Färjestaden. Godare än restaurangen vid huset men inte mycket mer ön så tyvärr.

Resterande dagar höll vi oss i krokarna. Besökte neptuni åkrar tillexempel och sista kvällen grillade vi med grannarna. Elin hittade verkligen en kompis i Albin.

På lördagen var det bara städning ochpacknkng innan vi lämnade Öland och for vidare till syrran i Oskarshamn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild