Konstig känsla

I går morse packade barnen sina sista-minuten grejor och efter sedvanliga morgonrutiner for vi i väg i vanlig tid, fast inte till dagis utan till mormor. 

Mamma kom ut till parkeringen och hämtade barnen, slängde in allt i bilen och sedan åkte jag till jobbet efter kramkalas. Så långt allt väl.

Jobbade, var på synundersökningen som jag bokade förra veckan, som visade att jag skelar lätt sant har ett mindre brytningsfel. Får terminalglasögon om en vecka ungefär.
En lättare lunch bestående av smörgås och risifrutti och sedan jobba igen....

Åkte hem efter jobbet, ingen stress, ingen som skulle hämtas. Så långt mycket skönt...

Hemma körde jag igång operation rensning.... Fy Fabian vad mycket grejer ungarna har.... Inte klar än men nu är det relativt rent iallafall...

Roine kom hem, han röjde av ängen nere vid vägen medan jag dammsög, sedan åkte vi och handlade lite, nu är vi med högtryckstvätt igen, den lekte roine med under kvällen medan jag kokade lyxkaffe med skummad mjölk och chokladsyryp.

Kollade på CSI, fortfarande rätt ok känsla om man bortser från stinget av saknad när syrran skickade en triljon bilder på glada sommarbarn....

Svårt att somna, tusen tankar, "går det bra", " kam dom sova", "hur är Lucas hosta", "kom My ihåg medicinen", "somnar Elin"... Ja ni vet....

Nu, går upp som vanligt, ingen stress, bara mig själv att tänka på, men tankarna mal...

Snart är det torsdag och då åker vi ner till kaoset och då antar jag att jag ångrar att jag inte njutit mer av lugnet?




Nu jobba igen....



Älskar ljusare tider

Trots att jag jobbade till efter fyra idag så hann vi (och orkade) med lite grann efter jobbet! Vintertid är det liksom rakt i säng efter jobbet känns det som!


Hämtade Lucas hos en kompis, dom badade i poolen, förvisso uppvärmd men ändå, så varmt vet jag inte om jag tyckte att det var. Å andra sidan verkar mina barn inte ha nån köldsensor...
Elin och My gick över till Erik under tiden, jag var borta hos Vera, han hade loppis på en filt utanför sin tomt. Just sånt kan jag känna att jag saknar! Med att bo så här avsides alltså... Dom köpte en trasig bil av Erik:) så var alla nöjda en liten stund!


Helgen har varit fantastisk. My åkte med farfar till Stockholm redan på fredagen. Mamma och Anna kom på lördagen för att grilla. Mamma jobbade ju under morsdag så vi efterfirade lite. Som vanligt har vi tur med vädret och roine fick grilla i regn 😁

Efter maten fick roine för sig att han och Lucas skulle åka ner till Robban i Norrköping, Elin hörde och grinade tills hon också fick följa med.
Mamma och Anna stannade en stund till efter familjen åkt. Försökte ihärdigt lära mig Rubiks kub men det övergår mitt förstånd. Den vita sidan löser jag, men det gills visst inte?!

Städade på eftermiddagen. Och framåt kvällen kom Ida,Angela och lilla Jalle. Ni anar inte vad härligt att ha tjejbesök utan barn och man hemma. Jalle kan väl knappast räknas varken som tjej eller vuxen men snällare bebis får man istället leta efter:) 

Efter lagom snicksnack och kaffe med tillhörande kokosboll blev jag lämnad åt mitt öde dvs Vikings säsong 2 åkte fram:)

Och så avrundning med sovmorgon på söndagen innan familjen återvände hem!






Tisdag morgon

Efter en helg med regn och blåst hoppas jag på att vädergudarna lattjat färdigt nu. Lucas och My ska till Labroängar idag nämligen för en heldag med uteaktiviteter. 


I lördags kom Lisa förbi med tjejerna. Inte superkul när det ösregnade men jag och Lisa fick babbla lite mellan varven iallafall. Det är synd att vi inte kan ses lite oftare, hoppas att det kan bli ett par gånger i sommar iallafall...

På söndagen var det ju mors dag. Min egen mamma jobbade så henne firar vi nästa helg, jag fick en myströja och en sekatör. Så nu är körsbärsträdet vackert igen:) trist att det som sagt hällregnat  och blåst bara, för alla blommor är redan ett minne blott... 
På förmiddagen åkte roine och My till badhuset. Lucas har hängt i Norrköping hos Robban hela helgen och jag och Elin skulle på eftermiddagen på Mora träsk med Freja och Elisabeth.

Freja skuttade glatt fram till alla andra barn framme vid kravalltejpen, Elin kröp upp i min famn och gäspade! Efter två minuter klagade hon tyst, efter tjugo grät hon att hon ville hem för att det var aaaaassssstrååååkigt! På vägen hem frågade hon om Måns Zelmerlöw. Snälla Måns, kan du börja på Mora träsk så att min fyraåring kan bli som alla andra barn?









I morgon åker jag, Lisa och Sofia till ullabulla, det ska bli roligt:)




Om

Min profilbild