Fredag?

Fast det bara är onsdag:)
Första natten btw som jag fått sova hela natten! Inte ett enda barn som kommit och stökat i sängen:)
Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet, igår fick jag vara med på utbetalningar och göra kassa redovisningen:) så jäkla kul! Idag har det också varit kassaredovisning, ett möte och mina löpande uppgifter! Dessutom har jag fått träna på mina värsta uppgifter, att ringa runt:)

Halvdag idag, och pappan som slutade tidigare han med hämtade tjejerna på skolan, Lucas var hos Sebastian så jag kunde fika med Lisa och Stina i lugn och ro och hann hämta grejer hos pappa och handla också!

Hem och landa och hälsa på min man i bastun innan Lucas skulle plockas upp för att sedan kunna slappna av på riktigt! Lucas somnade vid sex tiden och vaknade först vid åtta och trodde han fick hamburgare till frukost:) antar att han inte lär somna i första taget i kväll?!

Tjejerna är hos farfarn, ovanligt va?






Eeeejhh värmen, kom tillbaka tack!!!

Lördag

Dåligt seg i morse trots att vi var hemma från klassfesten redan kvart i elva!
Men upp var jag tvungen för kl 10 skulle vi vara i uttervik för att hämta nya poolen!

Dagen har gått åt till att pula med den, röja lite på tomten och njuta av solen!


Hoppas på lika härligt väder i morgon så det blir lite värme på vattnet också:)



Fredag

Den här veckan har gått lika fort som vanligt! Sista dagen nu innan helg och sovmorgon igen:)

Skolan är jag klar med, har hela veckan fått agera assistent till fröken eftersom det inte finns något mer material att jobba med. Skönt för då blir man inte så snurrig av att jobba i två system med två kontoplaner! Ikväll blir det avslutning med klasskompisarna på AW! Och i helgen hoppas jag på massor av sol och värme:)




Fel, IGEN

Skit jävla fan!

Men den blev snyggare än föregångaren iaf, nu ska jag bara leta reda på två svarta knappar så flodis kan få ögon:)

Elin ville btw inte ha en grön, hon vill faktiskt ha en rosa!!!





Så på't igen då?! 

Helgen då

Fredagen var i vanlig ordning inte mycket att hurra för, barnen var vråltrötta och Elin surare än vanligt! Som vanligt. Lucas var rätt nöjd iallafall eftersom Mike kom hit. Elin lekte med Frank men fredagshumöret lyste igen titt som tätt. Vi fick en fin eftermiddag med sockerkaksfika i solen med mamma och Diana iallafall:)

När besöket åkt hem och hamburgsmiddagen ätits upp åkte Elin och Lucas till farfar, vi andra slappade i soffan en stund innan läggdags. 

Lördagen bjöd på fantastiskt väder. Satt ute och njöt hela dagen. Pappan släpade fram gummibåten så barnen kunde bada lite, käkade lunch ute, pappan städade och jag marinerade kött och förberedde för kvällens grillning. Vid fyra snåret kom Lisa, Per och tjejerna. Lucas hade åkt till farfar igen så My fick leka själv med Filippa. Båda småtjejerna sov så bi väntade lite med grillningen, skönt på något vis att faktiskt hinna prata med sina gäster istället för att springa omkring som en yr höna!

Maten blev lyckad och det gick jättebra med Elin som vanligtvis är livrädd för människor, kanske börjar det gå över äntligen? Stina hade blivit vrålstor och knallade glatt omkring och undersökte och smakade på allt! Hon var däremot inte ett dugg blyg och följde mer än gärna med både mig och Roine. Skitsöt btw, flinade brett med sina två tänder mest hela tiden:)

Idag då, söndag, sistasovmorgonen innan klockan ringer 05.15 i fem dagar igen. Pappan har visst lovat tjejerna lekparkshäng, jag skulle föredra städning och tvätt. Får väl se hur det slutar:)





 


Snart helg igen!

Nu går tiden så där rasande fort igen! Helt jäkla otroligt! På praktiken går det fint, jag lägger in leverantörer och sorterar refkoder och och scannar in bilagor! Så jäkla roligt!!! I morgon ska jag få lära mig att hantera påminnelser! Hoppas ju att jag kan bli värsta fenan på raindance:)

I skolan går det också bra! Kör ju halvtid nu så det är visma som gäller på eftermiddagarna! Inte helt lätt att ställa om sig men det går :)

Däremot så missade jag Mysans utvecklingssamtal så det var en ledsen tjej jag hämtade idag, Lucas var också ledsen för att pappan missuppfattat hans telefon samtal om att få leka efter skolan. Elin blev ledsen för hon ville inte hem, det var Ica hon vill åka till! Jaja, det löste sig tillslut när pappan lovade chips efter maten!

I måndags var vi på MR undersökning med My! Det gick skitbra att sätta nål för kontrastet! EMLA plåster is da shit:) däremot fick hon grym huvudvärk så sista undersökningsminutrarna blev det inga bra bilder då hon grät och skakade.... Men sköterskan trodde hon kunde trolla till något.


Nu laddar jag för dom sista två dagarna på praktik och skola sedan stundar det grillafton med Per, Lisa, Filippa och stora tjejen Stina som blir ett år idag!

 

Jobbajobba

All isolering är borta, skräpet uppeldat, järnskrot sorterat, två pallar till farfar lastade, två pallar virke staplade och en hög med ved uppsågad och inburen i vedbon! Det är ungefär vad man hinner på en helg, iallafall när barn ska skjutsas hit och dit, underhållas och födas och dessutom har det ju varit Eurovision!!!!

Synd att inte Sanna vann och jag gillade verkligen armeniens(?) låt annars var det helt rätt som vann!!!

Idag har det gått lättare att jobba eftersom alla tre barnen varit borta! Lucas hos Sebastian och tjejerna hos farfar! Lucas fick jag panikhämta dock. Sebbe hade skadat en tand i en studsmatteolycka och dom befarade en akuttid hos tandläkaren. Tydligen var det ingen spricka trots allt så dom kunde avvakta till i morgon.....







Studiebesök

Igår efter jobbet åkte jag och My på studiebesök på Radiologen inför kommande MR. Hon gick provligga med hörlurar och "hjälm". Det fungerade fin fint! Jätte duktig var hon:) hoppas att det går lika bra på måndag när det är på riktigt också:)

I övrigt var det en väldans bra dag igår! Fick förlängd praktik så dom nästkommande fyra veckorna ska jag fortsätta till Oxelösund på mornarna, fast till ekonomiavdelningen på kommunhuset:) lycklig som få kan jag lova!! Jag kan ju ha världens bästa moster?!


Idag laddar jag för sista dagen på VO kontoret, ska på kurs idag och i morgon och avslutar morgondagen med ett drop in besök på skolan.

Tänk att fyra veckor gick så fort?!

Här hemma hände det också grejer. Wadman kom och forslade bort det fula röret så allt som låg i det ligger numera på backen! Vi får sortera och köra till björshult i helgen om det finns nån tid över!

På fredag ska det flyttas och på lördag är det dags för oxelömarknad, om det nu inte ösregnar såklart:)




Så trööööött

Efter en natt typ utan ingen sömn alls är det inte mycket med mamma Gustafsson idag!?! Faktiskt inte mycket alls.... En middag blev lagad iallafall och det var välbehövligt eftersom det inte blev någon matlåda till arbetsdagen!


Så gott!

Äh nu orkar jag inte mer, det är dessutom Timellarna i skärgården med bästa kocken Christian!!!





Söndag

Fy vad bortskämd man blev när värmen var här, nu i kyligare variant av vår håller man på att frysa ihjäl!

I ett ögonblick av arbetslust blev bastun målad. Bra mycket snyggare med rött än gult kan jag säga, och på eftermiddagen när mormor, morfar och Janne kom blev taket upplyft också! Perfekt med fikagäster ju:)


Fick lite fina blommor av mormor också, asbra att plantera där hönsjäklarna sprätt upp alla mina frön! 


Nu är det bara kväll kvar av helgen, fyra dagars ledighet till ända, förmodligen mitt sista långlediga på jäfligt länge?!




Stressad

Den här helgen har bestått av stress, och inget vettigt har kommit ur det. Fick avboka tre roliga träffar för en flytt som inte blev av..... Har hälsat på Lucas fröken och lämnat två kaniner till hennes granne. Lucas har varit på kalas, busfabriken har fått ett besök och lager 157 när vi ändå var där. Har hämtat möbler hos pappa, tjejerna har fått rosa hår och Lucas en allergichock. Bastun är nästan på plats, det är "bara" taket och panelen och golvet som ska dit innan vatten och värme kan kopplas på:)
Kanske får den lite fin färg i morgon också?!






Snyggaste byxan, ever!




Helgen!







Om

Min profilbild