Klart, eller nästan :)

Pappan gick ut med barnen, åkte fyrhjuling, cyklade lite, gungade och lekte i lekstugan! Jag har städat, hela huset, bara lite dammtorkning och skurning kvar! Känns otroligt skönt måste jag säga! Utom i kroppen förstås! Men nu har jag tagit paus. Sitter i solen med en kopp kaffe i bara linne och njuter av det varma på min kropp! Längtar ännu mer till sommaren nu, tänk att spendera dagarna utomhus och bara gå in för toabesök och matfixning:) Dreamworld i know.


Redan söndag?

Jisses vad man missar när man har en dålig dag! Redan söndag och sedan bara måndag kvar innan verkligheten startar igen! Märker ni vad som har hänt! Har alltid älskat heeela helgen men efter 11 år ihop med min man som deppar redan på lördagen för att helgen snart är slut :)

Tänkte jag skulle få till en storstädning idag! Kroppen känns 98% bra:)


Kyckling

Jag tror jag lyckades? Potatisen är fortfarande i ugnen, kycklingen har gottat sig i två timmar i ugnen, hoppas för allt i världen att den går att äta?! Det doftar ljuvligt och ser apgott ut. Under tiden maten lagats har barnen varit ute, eller dom stora har, Elin har sovit! Fyrhjulingen har premiärkörts och cyklarna har provåkts, på isen. Vi bor ju som sagt i en grotta så det lär väl dröja till slutet av maj innan vi får isfritt här hemma?


Äntligen

Nu så fungerar det igen! Surt att man måste ladda om appen för att kunna blogga igen!

I torsdags kom mormor/morfar, mamma och Anna hit, vi fikade på nybakt mockaruta och kaffe:) barnen fick påskägg, godis av mormor och morfar och choklad och underkläder av mamma och Anna! "Åh vad bra med nya kalsonger, för du tvättar ju aldrig" säger Lucas....

När alla åkt hem så börjar min kropp falla isär, det känns som att varenda led och muskel i höftpartiet sitter löst:( och en lymfa(?) sväller upp i armhålan.
Ignorerar och åker och handlar, hela familjen, precis som resten av Nyköping med omnejd! Fy fasen vad mycket folk...

Har ännu mer ont när vi kommer hem, som tur var var det typ kväll så det var i stort sett bara nattinatt kvar!


Vaknar på fredagen och inser att allt som satt löst på torsdagen i dag gör megaont, typ träningsvärk efter ett marathon?!
Att ta sig upp ur soffan var en ren och skär plåga....
Stackars, stackars mig... Led hela dagen men svullnaden och ömmandet i armhålan känns lite bättre. På kvällen först kunde jag röra mig utan hiskelig värk.

I dag är det mycket bättre, jag har fortfarande ont men det är nu hanterbart, och knölen i armhålan ömmar bara om man trycker på den. Har handlat igen, det som vi glömde i fredags, barnen skötte sig faktiskt ok, fast My och Elin ska slåss om pappa, hela tiden och högljutt:(


Nu ska jag slappa en sväng sedan ska det stekas (i ugn) kyckling, köpte en hel färsk så det ska jag pröva idag:)


Gårdagen

My hade ju Nelly här, Elin duktigt avis på att syrran hade kompis här. Försökte säga till tjejerna att det var bättre om dom lekte på Mysans rum men dom ville inte riktigt lyssna, dom ville gå ut, då ville Elin också ut. Det ville inte mamman, orken är som bortblåst, illamående och yrsel ett faktum, men det är klart att barnet ska få gå ut. Tyvärr bor vi i en grotta, alla snö har förvandlats till is så det är inte optimalt underlag för Elin två år, hon halkade omkring och ramlade mest hela tiden, orken försvann helt, vi gick in. My och Nelly kom en stund senare för dom hade brutit ett varsitt ben?! Jag frågade om vi skulle åka till doktorn direkt men dom var rädda för sprutor.

Lagade lunch, tur att det blev en massa potatis kvar från gårdagen, det blev pytt med Nellys köttbullar. Man måste tänka lite extra när barn är allergiska (både ägg och mjölk) men alla tre tjejerna åt med god aptit. Elin tar igen den där veckan då hon bantade, med råge, hon är hungrig hela tiden och vrålar "åh, aldrig mat" när det tar en stund att mixa, blanda eller smöra...

Efter lunchen tog yrseln över, muskelkapaciteten försvann helt och hållet och kroppen började durra. Tur att pappan inte hade något jobb och kom hem redan vid halv ett. Låg i soffan och försökte att inte hamna i koma, han tyckte att jag skulle stå ut tills Nelly åkt hem men såg tillslut att jag inte mådde något vidare. Gick upp och la mig, det tog inte lång stund att somna. Sov tre timmar.....

Vaknade och mådde lite bättre, men det tar liksom två timmar till för min kropp att vakna, även om jag går upp och rör på mig, musklerna känns helt förtvinade och durrandet är vidrigt.


Pappan tog fotbollsskjutsandet, My följde också med och så åt dom pizza under tiden Lucas var på träning. Jag och Elin tittade på Nemo och gjorde rån med smör typ 300ggr.


Idag är det dagisdag igen, sista innan påsklovet, tror dom får gå tisdag och torsdag på lovet också, klar nackdel med att bo på landet och inte ha några grannbarn att leka med på fritiden...


Mysan 2

Undrar vad jag gör för fel? Hur lyckas man misslyckas så katastrofalt med uppfostring? Lär man sig inget av dom två första?


Citat från Elin 2 år

"Myyyyy lyssna på mig"
"Hördududu, dockan sluta nypa mig"
"Jälla onge"
"Hördududu, klappa till dig"
"Lucas ont huvve"
"Aldrig"
"Nej inte jag"
"Gillar inte dig"
"Fan på dig"
"Dumma dig"
"Min plats"
"My tog min pappa"
"Bääääär mig"


And so on... Det mesta är iofs rena upprepningar på vad syskonen säger men ändå? Envisare än synden själv, och då kanske man tycker att det blir man som nummer tre i barnaskaran men redan nummer ett var ju så här! Kan nån vänlig själ tala om vart jag gör fel? Eller vill man höra det? Kan man ta det som positiv kritik och göra om och göra rätt?

Jaja...


Idag är det onsdag, dvs ledig dag för tjejerna. Nellys pappa ringde igår så dom kommer hit nu på morgonkvisten. Nelly och My ska äntligen få leka igen!!!

Hoppas att min dotter visar sig från sin bästa sida och vi slipper 6 års trots och obstinata 2 åringar?!

Ikväll är det fotbollsträning för lilla herrn igen och sedan ett efterlängtat avsnitt av greys igen:)


Mockaruta gluten och äggfri:)

Japp idag blev det till att baka igen:)

Vilket resulterade i ett snyggt Harry Potter brännmärke 😁

4dl socker
4dl havremjöl
2tsk bakpulver
3msk kakao
5msk no egg+10msk vatten
125g smält svalnat smör
3-4 dl mjölk
1msk fiberhusk

Gör som vanligt, blöta ingredienser i en bunke, torra i den andra utom fiberhusken som ska dra i tio minuter i dom blöta, veva ihop och kör i ugnen på 175 grader i 25-35 minuter.

Och tänk på att mina recept är långt i från vetenskapligt bevisade, ibland blir det bra och i bland får jag en ny tegelsten. Känns smeten kladdig ha i en skvätt till mjöl, känns det alldeles för torrt släng i lite mer mjölk:)

Man kan skippa kakaon och smaksätta med något annat, (apelsinskal, vaniljsocker eller vad man nu känner för)

Frosting brukar jag göra på smör och florsocker och blandar friskt på känn, en skvätt mjölk också:) i dag var det ju mockarutor så då fick det bli kakao i också, annars brukar jag färga med lite hushållsfärg och strössla istället för kokosen:)

Mitt bästa tips är att experimentera friskt, helst en dag då man inte "måste" ha fika:)

Good Luck


Nostalgitripp

Läste igår gamla, gamlaste bloggen! Shit har mina barn varit så små? Spännande att läsa om sina känslor och tankar och lite svårt att minnas att det var så, då! Innan fyra blev fem, tillochmed innan hus då vi bodde alldeles för trångt i en trea fyra halvtrappor upp, önskar att jag börjat blogga redan innan Lucas för att minnas hur det var att bara vara två?! För den tiden finns bara på kort nu för tiden. Vad gjorde vi? Hur tänkte vi? Hur fick vi tiden att gå?

Jag vet att om nån sagt till mig för tio år sedan att jag idag skulle vara en gift trebarnsmor med ett hus hade jag nog klappat till dom och sagt, sluta skämta?! Jag har idag det jag drömt om sedan barnsben, om än med något bråkigare barn än jag tänkt....


Men nu får jag sluta fundera, tjejerna ska till dagis. Elin klär på sig själv, åhhh lite svårt vrålat hon och när jag ska hjälpa blir hon vansinnig för hon kan själv!!!


Elegi?

Shit vad jag ljög! Den var spårlöst, fastnade (bokstavligt talat, höften låste sig) i soffan med en ny favvoblogg! Människan har ju skrivit aktivt i årtionde så jag håller på att läser alla 400 sidor, från scratch:)
Tänk om "drakarnas dans" kunde komma istället, det känns som jag smyger omkring när jag läser andras bloggar utan att lämna kommentarer:)

Nähä, försöka somna innan halv två inatt kanske?


Måndag

Äntligen dagisdag idag:) det blev lite jobbigt vid lämning men det hade gått över snabbt och sedan hade det varit en bra dag, hon var lycklig när jag hämtade:)

Jag roade mig med tvättning och städning och fick äntligen lite målat här hemma, ska bara orka göra klart också:) men kanske kanske kommer det lite mer energi när barnen lagt sig?


Tog en tur till okle efter hämtning för att hämta min plånbok som legat i mormors väska sedan besöket på museet! Sedan direkt till city gross för att handla grädde och jordgubbssylt till dom utlovade våfflorna:)
Alltid lika kul att handla med tre stissiga barn! My och Lucas körde springrace tills Lucas krockade med fisktanten, han hade iallafall vett att skämmas och sluta springa då....

Väl hemma var jag tvungen att vila en stund på soffan, ryggen höll på att ta kol på mig, men sedan så! Alla åt med god aptit utom Elin som bara slickade på grädden:( undrar när hon ska sluta upp med sin lchf bantning?!

Körde en sväng med Emil och en sväng med tomtar och troll, farfar kom och smakade på lite våfflor han med, Lucas har gjort svenska läxan men vägrade fortsätta med matten. Angry birds spelet var roligare...

Nu ska alla bråkbarn sova, mamman ska som sagt hitta lite "elegi" (som Mysan säger) och fortsätta med målandet.


Fuskis

Gjorde en fuskis idag och köpte färdiga våffelmixar, ryggen är helt jävla pajsad. Det känns som om nån har slagit med en planka precis på mitten, att stå upp är olidligt, för att inte tala om att handla med tre barn....

Men är det våffeldag så är det :)


Myssöndag

Jo då! Lucas sov ju hos mormor i natt och My hos farfar, så mamma, Anna och Lucas kom i morse efter dom lämnat Sara på bussen...

Började med lite kaffe och sedan gick vi ner till farfar, eller jag, mormor och Elin gick, Lucas ville spela och pappan hade jag satt på städning:)


Mormor ville ha påskris och eftersom vi fällde några björkar hos farfar för några veckor sedan tänkte vi länsa dom på ris:) passade ju bra när My ändå skulle hem!

Efter en blåsig promenad var det dags att börja med mat, tacos, eftersom jag glömde köpa chips igår så hade mamma köpt med det i dag, så hon och Anna stannade på lunch.


Undrar om Elin börjar bli för stor för middagsvila? Idag ville hon inte alls, och har faktiskt hållit sig vaken hela dagen om än något sur framåt sena eftermiddan. Vi har roat oss med saltkråkan *2 och Pippi på dom sju haven, men nu ligger hon i soffan och är dyngtrött, men sova det ska hon INTE!!!


Lucas fick något tokryck nu på kvällen och har städat hela huset, han behöver pengar nämligen, mest bara för att ha mer än My;)


I morgon är det måndag igen, och efter en vecka ned alla rastlösa barn är dagis mer än efterlängtat, till och med Elin längtar. Vi får väl se hur det går att lämna nu när Tister är pappaledig?


Preggo

Syster är ju väldigt gravid och förra helgen fick Elin känna på sin kusin på mosters mage, hon har ju redan innan pratat om lillebror (dom sjunger bä bä vita lamm på dagis) och nu är det liksom ännu oftare. Så i går när Lucas sov hos mormor så lekte han med Saras mage, ritade en ansikte och spelade in videos med musik och berättelser, som jag visade för Elin!

Det hela resulterade i att hon skulle in till min mage och prata med bebisen och sedan fick "bebisen" en smak av hur det skulle vara att vara lillebror i den här familjen. Hon bet, hårt, och det gjorde ont! Tur att det inte blir nån brorsa på riktigt?! Och hoppas att dom här dumheterna upphör för nästa gång vi träffar moster får vi förhoppnings träffa en bebis också, på riktigt:)


Naturhistoriska museet

Oxd komun anordnar ju bussresor lite då och då, den här gången gick den till Naturhistoriska. Riktigt roligt, barnen har skött sig exemplariskt och tyckte att det var riktigt intressant att titta på allt!

Fast isbjörnsfilmen var visst ingen jättehit, dinosaurieskeletten var ballare, och jag kan väl hålla med, filmen i sig var bra men formatet! Fy man blir illamående och yr i huvudet....

Nu sitter vi på bussen på väg hem, Lucas med funderingar om vad han ska skriva i helgboken och My mumsar på chokladbollen dom inte orkade med under fikat (eller orkade, dom ville hellre kolla in museet än fika).
Och tro inte att chokladbollen hindrar henne från att fråga 2002 frågor till mormor som är hennes resesällskap:)


Nu som sagt sitter vi på bussen, pappan ska hämta oss när bussen släpper av oss, hoppas att Elin hinner vakna bara, hon har ju varit på badhuset med pappan och farfar och lär ju sova en bra stund!


Dags?

Nu så, försöka samla ihop familjen, försöka hålla alla lugna så kanske vi kan komma iväg utan hysteriska utbrott! Jag vet inte hur andra gör men här är det fullständigt kaos varenda gång vi ska iväg nånstans! Gärna om man ska åka nånstans direkt på morgonen eller med en tid att passa. Alla är liksom så upp i varv att det blir krig....


Why?

Kan inte den här jäkla skallebanken ge sig!?!?
Jag vill ju ha en trevlig resa i morgon, hoppas att minna barn har roligt så dom åtminstone kan inbilla andra att dom är en smula uppfostrade?! Dom har liksom bråkat konstant sedan i onsdags?!

Nä försöka sova bort huvudvärken?


Åh så skönt

Kände huvudvärken komma smygande runt lunch idag med, när Elin la sig för middagsvila gjorde jag det samma. Fan så skönt att få sova, inte för att huvudvärken släppte men det kan ju ha att göra med att jag vaknade till gap och skrik som är så rastlösa att dom klöser ögonen ur varandra i tristess....


Nu så

Nu så har vi fått lite rätsida på livet igen, äntligen har damen kissat och fått i sig iallafall lite....

Ringde 11-77 igår efter att Elin dragit en jättespya till och inte kissat sedan elva snåret på förmiddagen, enligt tanten jag pratade med där var det ju konstigt att jag inte beställt ambulans redan?!
Så vi packade en väska med lite blöjor ombyte och dricka ifall hon skulle ändra sig och vilja ha lite och åkte till akuten.

Väl där fick vi leka i väntrummet i en och en halv timme innan en sköterska kollade syresättningen. Den var bra så vi ramlade ett par pinnhål på priolistan. Vilket innebar två timmar till innan vi fick ett rum...
2 minuter innan läkaren kom somnade damen, han tog lite uppgifter och klämde på magen och kände på njurarna sedan var det ytterligare väntan innan sköterskan kom och tog blodprover.
Tre prover som tar 4 minuter att få svar på tog en timme till innan vi fick en diagnos. Början till uttorkning men än så länge ingen fara, så det var bara att åka hem och avvakta, hade hon inte kissat något till idag så hade det blivit en tur till!


Men nu har hon ju kissat och fått i sig några skedar yoghurt, några makaroner och iallafall nån dl vätska. Man får trixa och lura i henne men det är inte stört omöjligt som igår!

Så vi fortsätter att pula med att få i henne vätska och kanske lite mer yoghurt....


Åh

Jag som hade skrivit värsta bitterinlägget om skitvården och så försvinner det?!
Jaja, om huvudvärken släpper om vi kanske får åka hem nån gång, det är kininet direkt så att vi ändå får någon behandling...


El Akuto


Jag tror

Att vi kan utesluta förkylningsdåliga magar..... Lucas har precis dragit en jättespya....


Four

Joråsåatt, inte mindre än fyra kaskadspyor har man fått över sig idag! Behöver jag säga att jag längtar tills Elin blir så stor att hon går till toan och kräks...

Mest hela dagen har hon legat som en säck på mig, förrutom när hon badade med brorsan, drack ett halvt badkar med vatten och sedan spydde upp allt, på mig!!!

Fast vi har alternerat film iallafall, inte helt utan protester blev det lite lejonkungen och Emil också:)


Hoppas hoppas hoppas att det värsta ligger bakom oss nu! Lucas verkar bättre, han har inte bajsat mer iaf.....


Fortsättning

Jo då vi fortsätter med sjukstuga, farfar ringde i morse (Lucas brukar sova där på tisdagar) och undrade hur man avbilade taxin, Lucas hade bajsat 6 ggr i natt och i morse....

Elin sov länge, först kl 9 ville hon komma upp och när jag öppnade hennes dörr luktar den tokspya? Det visade sig att hon sovit med en bajs i blöjan så hon är lagom skinnflådd i stjärten:(

Hon vill fortfarande inte äta och det verkar som om febern kommer och går mest hela tiden?! Det är väl bara att glömma stockholmsresan i helgen antar jag?!

Så idag fortsätter vi väl "hitta nemo" marathonet vi påbörjade i går?!



Sjukstuga

Igår kväll var Elin kokhet och inte alls sitt vanliga jag, tänkte att båda tjejerna fick stanna hemma idag. Hon verkade ganska okej ändå när jag tog upp henne fast hon hade ont i magen....

När jag försökte lirka i frukostgröten en stund senare började hon gråta hysteriskt och sedan kom den, jättespyan Hugo över hela soffan (bara fem veckor efter den blivit tvättad)
2 ordentliga blötbajsar har hon hunnit med också men peppar peppar är det inte magsjuka utan förkylning och tandsprickning som jävlas... We can only hope❤


Jag blir galen

Ok jag erkänner att jag är något av en städnazist, drömmen är att bo i en ikeakatalog, det är bara det att jag aldrig kommer mot mitt mål, bara att plocka undan tillräckligt för att hinna med att dammsuga och skura och röja rent köket tar liksom hela min barnfria tid och sedan är det liksom ingen idé att hålla på mer...

Typ två veckor tog det att plocka iordning i lekrummet och sortera och kasta allt trasigt (och då har jag sorterat snällt) och så får pappan vara med för att återställa ordningen efter fällbygget barnen roat sig med under eftermiddagen, och genast ska allt skräp gås igenom och hälften sorteras fram igen...

Visst ok jag får skylla mig själv som inte åkt till tippen tidigare men ändå. Och sedan blir jag den dumma som kastar saker....

Jag har liksom 250kvm att hålla reda på, men grejer lätt som skulle kunna fylla kungliga slottet och ändå skulle det vara för mycket....


Okej en aning bitter, ber om ursäkt för det.....


Tårtbottten (gluten och äggfritt)

Sätt ugnen på 175°
 
Jag blandar alla torra ingredienser i en bunke utom fiberhusken som ska ner i dom blöta och svälla ca tio minuter innan allt vispas ihop.
 
3dl havremjöl
3dl socker
2 1/2 tsk bakpulver
1/2tsk salt
2tsk vaniljsocker
 
1 1/2dl flytande margarin
2msk no egg pulver ihopvispat med 4msk vatten
3dl mjölk
2msk fiberhusk
 
 
när allt är ihopvispat, grädda kakan i en smörad och bröad form (jag brukar använda antingen polentagryn, glutenfritt ströbröd eller om jag gjort en chokladkaka, kokos) i mellan 25-35 minuter, håll koll på slutet:)
 
Lycka till

Hmmmmmm?

Tror det var ett par år sedan min man fick ansvaret över "få i väg barnen till skola/dagis"? Idag hade jag tänkt mig en skön sovmorgon medan han gjorde allt som jag gör i vanliga fall, det sket sig eftersom jag tydligen inte kunde somna om efter klockfan ringde, när pojkarna äntligen gått upp ropade Elin "mamma, hjälp mig" sedan var det ännu omöjligare....

Till saken då, att det var för länge sedan. När jag kommer ner från sängen är pappan i full gång med att klä på Lucas ytterkläder?! Ähhh han är liksom snart åtta år.... Jag påpekade att tillochmed Elin klär på sig overallen själv!!!


Kanske ska gå och lägga mig igen iallafall så han får göra på sitt sätt?!


Hemkomna

Efter en helg i en stuga med halva släkten och en hel drös med bröllopsgäster är vi nu hemma igen. Elin har bajsat 300 ggr och ätit typ inget, men varit förvånandsvärt lätthanterlig ändå, My har fått leka med Otto (Ellinor och Andreas vovve, typ 14 stl mindre än izac och Abbe) och Lucas har äntligen fått träffa Benny igen:)

Och jag har fått se min syster vigas med David, inte en dag för tidigt även om dom träffades för inte allt för länge sedan! Hon var så vacker på sin stora dag med den perfekta magen alldeles rund och go under brudklänningen. Jag har dessutom blivit bortskämd till tusen av min mor som hjälpt till med barnen och tagit hand om typ allt! Min man är nog också nöjd som fick stilla ölsuget på bröllopsfesten:)

Och så var ju mormor och morfar med hela tiden också, det är ju inte allt för ofta som man får umgås med dom så intensivt. Hoppas verkligen att vi kan göra fler såna här minisemestrar tillsammans!


Men nu är vi hemma igen, med allt vad det innebär. Allt ska packas upp, jag har ett tvättberg utan dess like och nu har har jag ingen mamma som kan hjälpa till:( ingen man heller för han har däckat utan röst med feber. Barnen är också halvdåliga och dessutom sjukt trötta. Elin sussar redan medan Lucas och My försöker varva ner, det är ju skola och dagis som gäller i morrn igen. Mannen får jag ha hemma åtminstone en dag till, han har tagit semester på måndagen sedan får vi väl se om han blir bättre eller sämre?!


Har lovat att skriva lite recept också, men det tar jag i morgon, ska ordna lite kategorier först så det blir ordning redan från början, och det måste man göra från datorn:)

Men som sagt, har ju fem fritimmar att slå ihjäl i morgon :)

Tack och godnatt


Bröllop

Underbart, magiskt och sååå vackert:) jag är så glad att min syster hittat denna man att dela sitt liv med!

Att jag sedan har tre små att försöka hålla reda på under en fyratimmars middag är en annan historia, måste säga ändå att det gick väldigt bra, även om Elin inte åt mer än mousset till desserten, och pappans också för den delen:)

Vi avbröt efter tårtan innan något av barnen fick ett meltdown, det är nämligen inte helt otippat att något sådant händer!



OMG

Hade lite glömt hur stenhårda sängarna var på det här stället:(


Tårtan

Japp tårtan är bakad och mitt rena hem är fyllt med pärlor, macksmul, kaninbajset och förr så rena kökshanddukar. Det är INTE färdigpackat, INTE handlat och jag har inte orkat in i duschen...
Vet inte vilken ände jag ska börja med....


Torsdag

Bara idag kvar sedan beger vi oss på minisemester neråt i landet!!! Håller alla tummar och tår för att vi faktiskt kommer iväg, har en otäck känsla nämligen...

Eller är det bara ångesten över klädvalet som gör sig påmint?! Får försöka trösta mig med att åtminstone barnen kommer vara fina på systers bröllop, själv ser jag som vanligt ut som en övergödd hemlös...


Idag ska det röjas här hemma, måste få arslet ur soffan och ta tag i det. Övervåningen ska bara dammsugas och skuras och kökets alla hyllor är sanerade men det ska dammsugas och plockas iordning på oredan mina barn ställde till med igår när energin var som bortblåst....
Tänk att det ser ut som en rövarkula bara på ett par timmar?!


Om den där energin kommer tillbaka ska listerna i vardagsrummet grundas också, har dragit på det in i det längsta och det är verkligen dags att ta tag i det, och så måste tvättmaskin få sitt dagliga bröd om vi ska ha några kläder till helgen.

Men först ska tjejerna väckas och utfodras och köras till skolan, Lucas åkte precis och han var nästan lika trött dom sin mamma! Dom värsta krämporna har lagt sig idag och nu ömmar det mest, det kan jag leva med....



Fuck it!!!

Såklart kommer devotes nya app inom en snar framtid! Med allt jag tyckte blogg var bättre på! Suck!!!!


Söndag

Helgen är på upphällning, det går för fort, som vanligt...

Lördagen bestod av höga förväntningar som smulades till stoft men slutade rätt så bra ändå:)

Tanken var ju att mamman skulle på fest på kvällen men värden blev magsjuk så det blev avbokat... Luften gick ur mig, hade lite behövt komma hemmifrån och inget blev bättre av att mina stora barn låg i luven på varandra konstant! När jag tröttnat på allt petande och retande fick dom gå upp på varsitt rum, vilket såklart resulterade i handgemäng, så My kom ner en tand fattigare....


Men efter vi ätit och melodifestivalen satte igång kändes livet lättare igen....

Tjejerna dansade hysteriskt med obligatoriska prinsessklänningar och Lucas vrålade att Sean banan MÅSTE vinna, My vrålade till svar att om inte yohio vinner så ska hon hänga sig (?)

Tur att hon inte gjorde det då omröstningen stod klar och han bara kom tvåa!!! Hon nöjde sig med att gråta hysteriskt och snyftade sig själv till sömns!

Lena och farfar åkte hem medan barnen gick och la sig, Elin var helt slut efter att ha dansat i två timmar! Mamman och pappan fick städa undan festen (det såg ut som 14 barn hade gått loss) och sedan blev det sängen för oss också.

Och även om jag var besviken igår på den uteblivna festen är jag tacksam idag!


Vi börjar om igen:)

Syster yster har lovat att fixa till bloggen så den blir fin! Hoppas på en vårfin en:)

Idag är det torsdag, vilket brukar betyda att den här mamman har 5h alldeles för sig själv! Men inte idag inte, Lucas fick feber igår och i morse när jag ringde dagis för att ta redan på skolans nummer sa dom att halva dagis har magsjuka så beslutet om att hålla alla barn hemma var inte svårt!!!


Så i stället för att fixa och dona i lugn och ro och kanske läsa lite blir det till att agera skiljedomare i diverse handgemäng! Tur att det är torsdag, och pappan kommer lite tidigare och är ledig i morgon:)


Om

Min profilbild