Torsdag

Äntligen! Det innebär, iallafall i teorin, att jag snart får sova ut! Hur man kan vara så här in i bänken aptrött är obegripligt?!

Veckorna flyter på det ända som varit annorlunda är våra nya medlemmar som ännu inte fått namn, tänkte jag skulle tillbringa helgen med att komponera ihop skyltar till alla djuren:) vi får se om barnen nappar på iden?!





Och så har Ida fått nya tofflor:)

Lördag

Solen lyser igen! Äntligen, tänk att det ska vara så jobbigt när snön kommer tillbaka, fast man vet att det kommer, varje år?!

Var ju i skolan igår, arg som ett bi! Tänk att det ska vara så svårt ibland. Svårt att förklara varför men antagligen reagerade jag så starkt för att jag inte är på topp? Öronen värker och yrseln är där konstant...

Skit samma, nu är det helg och jag ska njuta. Syster och Wilma är i krokarna och kommer äntligen på visit och på söndag ska jag få träffa Rebecka för första gången. Och igår fick vi tillökning! Lilla Benjamin kom till världen:) 

Elin var nog lagom slut igår, hon somnade på soffan kl 17, vi försökte väcka henne vid 18.30 men det gick inte, hon åt en glass men somnade om igen och vaknade först kl 7 i morse?!
Pigg som en lärka och hostan verkar ha gett med sig?!


Bara Mario märket och hängselknappar kvar sedan är han klar:)

År och dar!

Nä nu måste jag få arslet ur och dokumentera lite! Det är ju snart helg igen och dagarna forsätter att rusa fram!

Igår blev det vab med Elin, hostan har verkligen tagit henne med storm. I tisdags efter dagis somnade hon på soffan men hostade sådant att hon ramlade ur?!

Jag spenderade dagen med uppiffning av kaos hem, det hinns inte mycket när man hänger på skolan jämt... Virkade en darth vader till Idas kille som fyller snart och skruvade ihop soffan som passade på att komma! Ibland (inte så ofta men ibland) klaffar livet så bra:)




Elin får vara hemma idag med men sedan får den där jäkla hostan försvinna, det har jag bestämt! Ska försöka plugga lite hemma men att tänka siffror, räntesatser och bokslutsarbete med diktatorn i bakgrunden lär bli en utmaning?!

I helgen kommer syster upp, med liten Wilma som säkert blivit vrålstor?! 
Lucas ska ha multicup och förhoppningsvis får jag äntligen träffa Rebecka?!




Andra dagen!

Andra dagen i rad som jag kommer före fröken och får sitta i trapphuset och vänta! Då kan man ju undra varför jag stressar sådant på morgonen?

Idag är det onsdag, vilket betyder att halva dagen ska gå till att söka jobb?! Någon som har ett bra tips att ge? Önskar mig ett jobb, kan jag få ett i morsdag present tro?!

Nu tror jag nästan att fröken kom, så kaffet kan kokas och jag hinner uppdatera mailadressen på AF:S sida innan skoldagen börjar, sedan ska jag fortsätta med mitt låtsas företag och betala ut löner:)




Ommöblering

Fick ett ryck i söndags! Eftersom vi beställt ny soffa och lovat den gamla till Lucas så måste han byta rum. Och det satte jag igång med i söndags:)
Återanvände den gamla kökssoffan som numera är hans säng och vips hade vi också en gäst säng:) passar ju perfekt eftersom syrran frågade infon inte fick sova hos oss vid nästa uppresa:)

Jag är inte klar än iofs, har lite möbler att måla, en tv att tjata bort (ingen som är sugen på en 32" tjocktv som väger 300kg?) och så det roligaste av allt, ett par väggar att tapetsera och måla:)

Hoppas nästan på regn till helgen så jag kan sätta igång! För blir det sol vill pappan sätta igång med att riva tegel på altantaket. På tal om altanen så är det hög tid att börja fundera på staket där ute....




Lördag

Ulrik och knubbis har fått flytta ner till farfar så nu är det bara tjejerna och bebisarna kvar! Ena bebisen hade rymt i morse, jag lyfte in den efter en stunds skuttande i gården:)

Mysans rum har fått sig en storstädning, vårens första grillning är avklarad och tomten har fått lite piffning. Hoppas verkligen att våren är här på riktigt nu:)





Vilken skillnad!

Idag har vi träffat neurologen, och vilken skillnad på läkare!!!
Hon var lugn, pedagogisk och förtroendeingivande. Hon började med att prata med My, och när hon skulle börja ställa frågor till mig så berättade hon det först för My och la till att "om mamma svarar fel får du avbryta henne"

Och gjorde en noggrann koll och berättade sakligt och grundligt hur och varför man kunnat ställa den här diagnosen. Hon talade dessutom om VARFÖR en MR inte var nödvändig och det är det aldrig någon som gjort. Fast nu har vi ju fått en remiss skickad så hon tyckte vi skulle gå iallafall... Tänk om vi fått träffa henne i ett tidigare skede, det hade besparat oss mycket ångest?!

Så idag fick damen hamburgare efter besöket. På Sibylla eftersom mormor var med:) skönt att få sällskap när nu pappan jobbar borta!




Orkar inte

Orkar inte riktigt skriva något! Men vill iallafall notera att tre nya kaninungar hittats:) och att jag ändå, trots tillökning känner mig lite ensam. Hoppas det bara blir en vecka bortajobb för pappan?!


Lite så här var det i skolan idag! Kul med bomull i skallen?!

Om

Min profilbild