Byte

Elin är piggare men My är däckad istället. Hon har legat hela dagen i son säng och hostan river i henne. Feber också såklart hon som inte ska ha feber....

Suck!

För att

-för att pappan måste jobba.
-för att hon glömde ge en puss och en kram till skrik och panik innan taxin kom.
- för att hon fick mjölk i glas och inte skål.
-för att bananen var brun.
-för att jag gick tre steg för fort.
-för att pärlorna inte ville som hon.
-för att vartenfärgerna blev fel.
-för att Lucas kom hem.
-för att pappan och My kom hem
-för att pappan ville äta innan badet
-för att pappan gick upp ur badet.
-för att vi inte skulle handla förrän klockan sex.
-för att pappan följde My till discot.
-för att hon inte fick en korv på Ica.
-för att popcornen tog slut
-för att snorpappret var "för litet"


Snälla förkylning, försvinn nu innan jag blir tokig precis!!!

Såklart

Av två dagars jobb denna vecka får man vabba en??!!

Var på Bvc igår för 3årskontroll med Elin, hon fick ok-stämpel nästan på 4årskontrollen också på en gång:) då blir man ju lite stolt som mamma!
Efteråt mötte vi upp pappan så Elin fick se hans jobbmaskin, lyckan var total när hon fick åka jobbarbil en bit också. Sedan var barnet hysteriskt för att hon inte fick vara kvar hela dagen, sedan var hon ledsen för att vi skulle handla och så ledsen för att vi skulle hem. Hon somnade när vi kom hem, som tur var kom mormor och morfar då så jag kunde hämta mina stora barn på skolan. Elin vaknade när kaoset kom hem igen. Skit ledsen och inte alls som vanligt. Fick inte göra något utan henne i knäet!

Vi fikade lite, My pärlade och Lucas längtade till utv, samtalet på skolan. När mormor och morfar åkte hem började jag med maten, Elin ville inte äta alls och grät hjärtskärande när jag och Lucas skulle åka till skolan. Jag behöver inte tillägga att hon inte alls mår bra va?!

Lucas fick också ok-stämpel, han gör framsteg varje dag i skolan och jobbar stenhårt med babblandet och dom fula orden!

Snabbhandling efter för att köpa hostmedicin som jag glömde på förmiddan och sedan hem och förbereda barnen på läggning. Pappan försökte mecka tv hela kvällen, lyckades få igång femman iallafall så jag kunde få se Greys den här veckan, sedan var det läggdags för oss också.

Elin har sovit jätteilla inatt och vaknat massor, vilket innebär trött mamma idag. Farfar kommer upp och passar liten medan jag ska på intervju till kursen sedan blir det febermys resten av dagen! Lucas och My åker taxi så jag behöver inte släpa ut henne i stormen iallafall!




Fantastiskt

Hur jävla aptrött man kan bli!
Har ju iofs inte sovit ordentligt i helgen och haft fullt ös och så upp kl 5 i morse!
Jobbade till två, åkte och handlade, hämtade barnen, vilket tog en timme?! För att sedan komma hem och packa upp, beordra barnen att inte vara i närheten av varandra för att minimera bråk, tände på kaminen och sedan slocknade jag på soffan som ett ljus. Det är tydligen det man ska göra för att minimera bråken iallafall, barnen satt knäpptysta:)

Pappan kom hem och lagade mat, så jäkla snällt fast jag lovat eftersom jag slutade kl 14 idag!
Nu har vi ätit lite, kört igång diskmaskinen och Lucas gör sina läxor, My och Elin sitter bänkade framför dumburken till någon ugglefilm. Snart godnattdags för oss allihopa!




Ullaredstrippen

Det kändes sisådär kuligt att skutta ur sängen innan kl 05 på en ledig lördag, en bra stund undrade jag om det verkligen var värt det. Men bortåt 6 tiden så hade jag vaknat till liv och Ida var på väg. Gick ner till vägen så inte familjen skulle vakna av bilen.

Oj vad härligt det var att åka bil med en vuxen människa och inte tre gapiga barn. Och vad roligt vi hade när vi plöjde igenom Idas mammas skivor, inget nyare än från -95 :)
Skönsång på hög nivå när vi klämde i i refrängen!

Stannade i Mantorp för att tanka och vilka trillar inte in på macken då? Jo Jenny, John och Jamie. Ibland känns det verkligen att världen är liten!

Sedan fortsatte vi, plötsligt var det snö på vägarna? 

Fast det var det bara ett par mil innan det blev barmark igen!

5 1/2 timme tog det ner. Fast vi tog några stopp förstås. Fy sjuttsingen vad mycket folk, fullsmockat på parkeringen och folk var som gamar tamigfan!

Men lite flyt hade vi och knep en plats precis vid entrén. Sedan fick vi stå tjugo minuter i kön innan vi sakta kunde rulla in med våra vagnar i varuhuset!

Fyyyyy fasen vad mycket folk! Det gick inte att komma varken framåt, bakåt eller åt sidorna. Sakta men säkert rörde sig kön förbi herravdelningen så pappan kunde få nya kalsonger :) sedan upp på barnavdelningen och försöka hitta nödvändiga underkläder till alla barn! Vantar hittades också och Termobyxor till Lucas. Sedan ringde Idas mat och sovklocka så vi försökte bana väg till restaurangen. 

Efter ytterligare kö tid, både för att komma fram genom trängseln och för att få maten så kunde vi äntligen sätta oss för att äta. Och vilken mat! Helt fantastisk faktiskt. Ugnsbakad lax med potatis, ärtor och romsås... 

När maten var avnjuten var det dags att ge sig in i smeten igen! Suck, leksaksavdelningen var nästa anhalt. Äckligt mycket folk som stod i vägen överallt, man kom ingenstans!!! Och jag hittade inte ens hälften av vad jag tänkt mig. Det tog nästan två timmar innan vi behövde en paus för att hämta andan....

Sedan orkade vi liksom inte mer, strosade igenom resten ner mot julgrejerna för att leta tomtar till Elin. Och sedan vidare mot kassorna. Ca 90 minuter tog det innan vi fick betala.... Alltså jag rekommenderar inga halvtrasiga människor att köra ner till Ullared i juletider:)

Ida körde ut från samhället och en bit och sedan var det min tur, lite läskigt med ny bil att lära sig, dessutom kolsvart landsväg ända upp till Jönköping. Men det gick bra, vi fortsatte sjunga på våran skönsång och babblade skit om allt och inget. Stannade för kvällsmat på mcD i Jönköping, tankade i Gränna, tog en bensträckare i Linköping och var hemma typ halv tolv!!! Med inte värre skador än Idas krossade knä, råkade nämligen gasa lite tokigt upp för våran backe så min telefon skuttade ner och landade på hennes knä, jag asgarvade och hon grät, världens bästa vän liksom?!


Sedan smyga in, gömma julklappspåsen och tassa i säng!




Klockan åtta i morse tyckte familjen att det var dags att vakna igen. Fick börja med att städa av, sedan stapla virket som farfar kastade av för nån vecka sedan. Pappan och Elin åkte ner till farfar för att fixa sista vinterdäcket medan jag packade badkläder. Pappan hade nämligen hittat nya däck i Eskilstuna och tyckte vi kunde ta ett besök på badhuset samtidigt... Jag tänkte att ja vad fasen, där kan man väl fläska runt, kommer ju aldrig träffa dom igen, och bestämmer mig för att bada jag med. Då visar det sig såklart att det är gemensamt omklädningsrum för damer och herrar???? Hur tänkte dom där liksom?!

Helt ok badhus, förutom bajsklicken som flöt i babypoolen och högen på golvet framför stora poolen!!!!!
Ja och omklädningsrummet såklart!


Nu är vi äntligen på G hem igen, barnen tjafsar oavbrutet och jag funderar starkt på att säga upp mig som mor!

Fredag

Dom ringde från jobbet igår och undrade om jag kunde jobba idag! Klart som korvspad, bara skönt att komma igång på riktigt direkt annars blir man lat! Sedan är det såklart lite småsurt en fredag ända till 16! Men barnen var skitnöjda, Lucas och My är överlyckliga för att dom äntligen får gå lika länge som kompisarna och min arga treåring är inte alls lika obstinat:)

Då känns det ju ännu bättre att tjäna pengar liksom:)

Idag blev det lite småhektiskt efter jobbet, snabbhandla, till fredagsmyset, hämta tre barn, hem och kasta i dom föda innan Lucas skulle tillbaka till skolan på klassfest!

Pappan skjutsade honom, Elin följde ned för hon ville till farfar. My stannade hemma med mig och åkte rullskridskor och tittade på ponnyville eller hur fasen det nu stavas!

Riktigt lugnt och skönt här hemma med bara en bebis! När pappan kom hem igen kom han själv. Elin hade blivit lovad en stund till hos farfar och Lena. Jag åkte och hämtade Lucas, tänkte vi skulle hem lite innan alla andra bara för att hinna till idol men han dansade tryckare så jag hade inte hjärta att slita honom:)
Sedan ringde farfar och meddelade att Elin bestämt sig för att sova kvar!
Så vi hade idol kväll med två stora (men sååå trötta) barn!!?

Nu ska mamman också isäng, för jag ska till Ullared i morgon:)



Första passet

Så har man gjort sitt första pass, alldeles själv. Det gick bra, förrutom att pennan och jag inte riktigt var överens så den fick jag rätta efter! Men jag fick ett bra pass med massor av tid att i lugn och ro göra det jag skulle och dubbelchecka så att jag inte missade något:) det har jag säker gjort ändå men det visar sig väl?!

Hämtade barnen, släppte av Lucas hos farfar och åkte hem med två arga tjejer! Efter lite mellis blev dom gladare.  Fick plocka lite och dammsuga. Tänkte skura också, men så satte jag mig i soffan och kommer inte riktigt upp igen, så trött. Min mage har börjat krångla igen, den svider hela tiden och är jättetråkig. Tog en tablett nu, tror den hjälper?! Skitmage rent ut sagt, fast jag har ju en del jag funderar på så jag antar att det är därför?!

Nä hä, upp med sig nu då....



Måndag

En "vanlig" dag idag, dvs stor och mellan till skolan i taxi och liten och mamma som röjer, Elin fram och jag undan!

Vid halv elva åkte vi till skolan för att Lucas skulle träffa skolläkaren, längd och vikt och årlig update bara. Det såg bra ut, lite tung men han följer sin kurva.

Sedan åkte jag och Elin på jakt efter en ny babyvakt, våran håller på och stör ut hela tiden, sjukt irriterande men det får fortsätta vara irriterande, för några 2000kr lägger jag då rakt inte!

Åkte hem och försökte fortsätta röja, det gick sådär, lände mig svimfärdig och la mig för att vila medan Elin och My (som kommi hem) satt klistrade vid barntv:n somnade bums och fick sova hela 20 minuter innan Lucas kom hem och dundrade. Strax därefter kom Wilma och hoppade på mig:)
Med sig hade hon såklart Sara, David och voffarna. När mormor dök upp så fikade vi, fick en vision om glass, grädde och såna mandarinklyftor häromdagen så mamma hade handlat med sig:)

Efter fikat åkte Sara, David och Wilma vidare. Mina barn massproducerade glitterteckningar och skrev inbjudningar till sin fest som dom visst skulle ha. Elin lekte Karlsson på taket med Abbe, han var inte helnöjd!

När mamma också tackade för sig så började jag med maten, Lucas och My "fixade till festen" och Elin nattade Abbe och izac, "lägg er ner och blunda nu då", och så sjöng hon vaggvisor för dom.

Pappan kom hem och hann lagom ta ett bad med Elin innan piazzorna var klara!
Gissa om två vovvar var sura för att inte en endaste liten bit hamnade på golvet:)


Sedan fortsatte barnen med partyt på övervåningen, en schysst skridskobana hade dom anlagt i badrummet också. Det är fasiken enda gången dom är sams, när dom gemensamt hittar på sattyg!

Sara kom och hämtade sina vovvar och sa hej då! Nu dröjer det väl till nyår innan vi ses igen??!!

Barnen är nattade, pappan sövde sig själv till sömns på soffan med huvudvärk-IGEN! Tvätten är hängd, den torra inplockad, disken diskad, matlådor packade och kaffet laddat! Hoppas jag får med mig allt i morgon bara, för i morgon är det dags för sista inskolningsdagen. På onsdag jobbar jag själv för första gången:)


Bjuder på en gammal bild:)

Många dagar sedan sist

Nu var det ett par dagar sedan sist och minnet är ju som det är. I torsdags var jag på möte iallafall, info om den administrativa utbildningen! Det är intervjuasbaserad intagning så den ska jag på om två veckor. Sara och hela familjen kom på besök på kvällen, Wilma insåg att våran familj var tokläskig och grät så fort nån svepte förbi, Roine behövde bara prata för att det stackars barnet skulle bli ledsen!



I fredags var det inskolning igen på jobbet, det gick bra trots att det var en lång dag, mycket att lära sig så det blir en till inskolningsdag på tisdag innan jag ska jobba själv på onsdag! Känns bra att ha kommit igång igen även om det innebär långa dagar. Barnen är nöjda iallafall. Lucas och My får äntligen gå lika länge som kompisarna?!

Direkt efter hämtningen i fredags så hämtade vi Matilda, Lucas ex:)
Hon skulle nämligen sova över. Första gången med övernattningskompis till Mysans förtret såklart! Fast det gick bra. Lucas och Matilda fick vara ifred. My och Elin lekte ihop ganska bra ihop.
Tacos åt vi till kvällsmat och sedan frossade barnen chips och godis, hur dom nu orkade det efter maten?! En annan var ju mätt tills långt in på lördagen??!!

Vaknade på lördagen av att Lucas var ute och åkte fyrhjuling? Baskitte onge!

Han och Matilda fortsatte lekandet, jag gjorde i ordning hos höns och kaniner, pappan bytte till vinterdäck på bilen och My och Elin gjorde sitt bästa för att tjata öronen av pappan!

När Matilda åkt hem och pappan och My kommit tillbaka från stan somnade visst mamman. Man kan säga att det tar på kropp och knopp att aldrig få en hel natts sömn. Vaknar mellan 10-20 gånger varje natt, utan anledning...
Sedan stressen och oron, jag är på helspänn, och tänker på epilepsi typ dygnet runt!

Nu är det i vilket fall söndag! Vi är på busfabriken trots att barnen hellre ville åka till Ica i morse:)




Första

Första inskolningsdagen idag, (för mig) gick galant, och jag har kommit fram till följande, cykla är inte min grej, iallafall inte om man frågar rumpstumpen:) antar att man hårdar till den efter ett tag men jag är lagom öm just nu vill jag lova. Dessutom behöver jag träna på att stryka!

Och på delegeringen fick jag lära mig att suppar ges med den trubbiga änden upp?! Öh helt ologiskt men sköterskan påpekade att det står så i alla handböcker så då får jag väl tro på det????!!!

Det gick bra att lämna barnen i morse, som tur var var Malin första fröken idag och Elin slutade gråta tvärt när hon såg henne:) omtumlande att gå till diamanten när hon nu är van vid rubinen! 
Lucas och My gick själva till fritids så jag fick ta en snabbuppdatering om läget för Jesper. Hade mailat Mysans fröken så hon hade under dagen informerat hela lärarkåren och My hade själv berättat både på förskoleklassens samling och ettans samling så nu vet barnen också att om det händer något måste en vuxen hämtas genast!
Underbara unge:)

När jag fått min delegering och avslutat på jobbet så åkte jag till skolan för att prata med fröken, och muntligen dela med mig av informationen jag har och även ta del av hennes och skolans tankar och funderingar. Btw My kan ha världens underbaraste fröken! Helt fantastisk är hon, dessutom hade hon redan bokat med rektor och skolsköterskan och planerar att samla personalgruppen för information och planering!

Det kändes superskönt att prata lite och bolla tankar och funderingar!

Sedan var det dags att samla ihop barnaskaran och bege sig hemåt. 

Ida hade hoppat över till Ulrik och jag var tvungen att springa ner och mata innan mörkret blev allt för kompakt, jag bad My att hämta vatten (eftersom Lucas gjorde det igår)
Svaret jag fick var "ska du verkligen tvinga mig när jag är så sjuk"
Åhhh unge, det förstod jag väl, måste ta en ordentlig pratstund med barnet om vad det innebär att ha epelipsi, vilka begränsningar hon har och hur mycket hon faktiskt kan!!!!

Pedagogisk trött, stressad mamma muttrade tillbaka att hon minsann inte satt i rullstol och hämtade själv!

Pappan kom hem nästan samtidigt som oss, han hade visst samåkt med bra kollega idag:)

Så när djuren blivit matade och tillbaka stoppade där dom hör hemma (hönsen hade redan rymt upp i trädet) var det dags att börja med middag till familjen. Korv i ugn blev det idag, snabbt och gott:)

Hade en mysig eftermiddag kväll med lite film och lite disco och lite pysslande. 

Pappan nattade barnen så jag hann äntligen sätta mig ner för att läsa om medicinen, måste sätta mig i morgon och spalta ner alla frågor jag bör ha svar på och ringa barnkliniken!
Känner mig alldeles för novis för att känns mig trygg i att vara mamma till ett barn med epelipsi!!!!

Domen

Ja idag var ju dagen vi skulle få besked efter EEG undersökningen, den visar på epilepsi! En lindrig variant enligt läkaren som oftast växer bort under tonåren och oftast kommer anfallen i själva insomningsperioden. Risken för anfall ökar om man varit utsatt för stress under dagen eller mycket flimmer. Dock ska vi leva precis sim vanligt under prövotiden med nya medicinen som ska tas morgon och kväll i åtta veckor tills uppföljningen kommer. Det enda vi särskilt skulle tänka på var att tv-tittande och liknade skulle ske i ett ljust rum därför att hjärnan påfrestas av flimret i mörker!
Så nu är det medicin morgon och kväll samt att tänka på att ALLTID ha stesolid med till henne.
Trodde att det skulle kännas värre men märkligt nog känns det bra med en diagnos och framförallt behandling:)

Så nu får vi se hur det utvecklar sig?!

Annars idag så har jag varit på anställningsintervju och ska börja inskolning i morgon. Hoppas att det känns bra och att det blir mycket timmar framöver:)
Hann med fika/lunch hos Jenny också innan vi var tvugna att stressa vidare till apotek och tillbaka till skolan för att hämta barnen! Tog en eftermiddagsfika här hemma med kokosbollar framför nya filmen som My köpte. Croddarna:)


I kväll ska morgondagen förberedas. Första jobbdagen på nästan 3år, spännande, både för mig och för barnen som får gå betydligt längre på dagis!




Nojja

Efter en lagom dag med ett besök hos mormor under förmiddagen, där vi hjälpte henne med sista detaljerna på byrån bestod eftermiddagen av småplock hemma. Elin som inte alls var trött på vägen hem somnade såklart i bilen:)
Fullklottrad är hon också för mamma gav henne pennor så hon kunde roa sig med att rita på kartongerna, bara det att det var permanenta tusch hon gav barnet?!
Jaja, hon är ju mest för jämnan fullklottrad ändå så det spelar ju ingen större roll:)

Farfar och Wadman kom hit med ett lass virke strax efter att My kommit hem och dom hade lastat klart lagom till Lucas kom hem, såklart ville båda (egentligen alla tre) åka lastbil ner till farfar:)

Sen till nojjan, sköterskan från barnkliniken ringde, hon hade pratat med barnneurolgen som tyckte att riden vi fått i december var allt för långt bort. Hon ville ge oss en tid nu i veckan?! Så i morgon ska vi dit och få domen. Känner mig på något sätt lyckligt ovetande idag, dvs så länge jag lyckas hålla skygglapparna på, i tid och otid försöker panikångesten bryta ut men jag tänker hålla mig till i morgon!!!!

Nu så ska Elin stoppas i badet för hon har smetat ner hela huvudet med tvål efter uppdraget att tvätta händerna:)





 

Helgen

Började helgen med att fylla år nu igen. Så mamma, Anna, mormor, morfar och Mari kom på tårtfika på eftermiddagen när barnen slutat skola och pappan slutat jobbet. Lugn och väldigt stilla fika eftersom Elin som var kvar hos farfar vägrade att komma hem.

Hon skulle vara där en timme medan jag var på utvecklingssamtal på morgonen men när jag skulle hämta ville hon prompt stanna. Farfar sa ok och att han kunde köra upp henne när han skulle in till affärn. När huset var städat och tårtan bakad ringde jag för att undra vart dom tog vägen men då hade damen tjatat sig till att hänga med på affärn och sedan somnade hon i bilen:)

När alla gäster åkt hem ringde farfar och sa att hon skulle stans över natten och undrade om inte Lucas också kunde komma ner. Så det blev lugna gatan här hemma med bara Mysan som pysslade och tittade på film:)

Sovmorgon på lördagen första på veckor för min del, väldigt skönt. Passade på att möblera lite i lekrummet medan pappan och farfar tömde släpet på nya bastun. Vilket resulterade i förstörd rygg såklart.
Samlade familjen för att åka till mamma. Skulle äntligen hämta hyllan och fotöljen. Lucas och Elin duschade, Anna hjälpte till att bära ner möblerna och efter lite kaffe och fika så åkte vi vidare. Till city gross för att handla middag och lördagsgodis. Pappan och Elin köpte nya fiskar också. Snälla farfar kom upp och hjälpte till att bära in möblerna och stannade på lyxmiddag, pizza när familjen utan glutenmage får bestämma:)

Efter en massa lördagsgodis och diverse pyssel var det bara läggdags kvar:)

Så söndagen då, fars dag och allt. Pappan fick grattiskort av barnen, sedan började fixandet. Äntligen är kaninhagen ordentligt nätad, så nu håller vi tummarna att dom sista två kaninbebisarna får bo kvar hos oss. Alla tv-boxar är fixade, lekrummet fick sig en till omgång fast klart får jag göra i morgon med bara ett vildbus hemma. Pappan har kopplat in utebelysningen på altanen. Farfar har hämtat kylskåpet. Barnen har bakat en megatårta till sin pappa. Samarbetat tillochmed :)

Själv har jag lagat till en helstekt kyckling som blev alldeles perfekt:) om man nu får säga så när man lyckats?! Tillochmed såsen blev bra idag!

Nu då här efter fika och mat blev iallafall jag helt slut:)
Ska titta på film med barnen innan dom ska stoppas i säng och jag krypa mer i soffan och dregla lite över Frank Wagner:)






Underbart

Det är verkligen uppfriskande att gå upp en timme innan klockan ringer med en toktjurig 3 åring. Om hon åtminstone kunde vara snäll och glad när hon nu envisas med att gå upp med den vara klocka ringer först?!

Vet inte riktigt hur vi ska göra för att få henne att förstå att det är skönt att sova på morgonen? 

Igår blev det småpyssel, målade lite i Mysans rum och försöker tänka ut ett bra sätt att göra i lekrummet! Hoppas att vi kommer iväg till mamma i helgen så vi kan hämta skåpet och fotöljen. Vi behöver en större soffa också fast jag vet inte hur vi ska få plats med den:)

Idag blir det en kaffedejt med Lisa och Stina hoppas jag hinner med lite småpyssel också innan barnen ska hämtas....




Trööööööttt

Hade ju planerat att projektera idag men såsade ihop i soffan istället. Skickade in rapport till af och sökte jobb iallafall sedan blev det Heroes för hela slanten, tills pappan kom hem i lagom tid att hänga med på utvecklingssamtalet med My och hennes fröken.
Kul för honom för han aldrig varit med förrut:)
Han fick en chock kan jag säga, fattade inte när My blev så stor att hon gick i skolan:)

Lucas gick hem till en kompis under tiden och stannade där hela eftermiddagen, pappan lovade tjejerna hamburgare till middag så det blev en tur till BK efter möte och hämtning av Elin. Till tjejernas lycka stannade vi och lekte en stund också. Fast först gick jag och My till macken som ligger brevid, när vi kom tillbaka stod Elin i fönstret och vinkade frenetiskt och vrålade något jag hörde först när vi kom in igen, nämligen att hon bajsat en stoooor bajs. Säkert jättemysigt för övriga matgäster att höra 25ggr:)

Stannade hos farfar på vägen hem, tittade på asfalteringsgubbarna en stund, drack kaffe och målade lite sedan hämtade jag Lucas hos Sebbe innan vi åkte hemåt. Lucas stannade kvar hos farfar för att också gå och titta på vägarbetarna:) tror farfar var sällskapssjuk idag?!





Hmm?

Kollade precis igenom el bloggo och insåg att Elins skåp inte visats...




Det liksom allt annat i det här huset är inte riiiiiktigt klart, men snart så!

Vanlig vecka igen!

Storbarn skulle till skolan och var naturligtvis aströtta, jobbigt att gå upp, jobbigt att äta, jobbigt att klä på sig för att inte tala om att borsta tänder och hår:)

När dom kom iväg fick jag och Elin också raska på. Hade ju lovat att agera taxi till mamma som lämnat in bilen på tvätt och rekond.
Jag och Elin passade på att dricka morgonkaffe och stöka till lite hos henne också så hon verkligen kan utnyttja sin lediga dag till fullo:)

Sedan åkte vi hem för att ta tag i vårat eget stök. Efter en vecka med alla barn hemma och bara det viktigaste röjet var det välbehövligt. Barnen har ju roat sig kungligt och nått oanade höjder av stök på hela övervåningen, har visst lovat att dom skulle få byta rum med varandra också så det blev dagens projekt! Inte helt inteligent med en Elin i hasorna men det gick bra. När Mysan kom hem fick hon hjälpa till med sina saker. Och packa in och sortera och småfixa så då kunde jag koncentrera mig på att få iordning på Lucas rum också. Känns ju som en fördel att ha en sovplats. Efter glasspausen somnade Elin på golvet, tydligen är det jättejobbigt att möblera om:)
Hon fick sova medan jag flyttade dom sista möblerna på plats och började med middagen. Lucas och My invigde Lucas rum med att spela Wii, tror det var en aning roligare med plats att röra sig på?!

Väckte sur Elin medan fisksoppan puttrade klart, pappan kom hem och rynkade pannan åt middagsutbudet och efter maten fortsatte jag. Tror att det blir ganska bra så här. I morgon ska jag ta tag i detaljer som lampor och gardiner och fundera på hur sjutton jag ska få till lekrummet/tvättrummet?!

Men idag blir det inte mycket mer gjort, ryggen gick av på mitten nämligen:)







Lördag

Uttråkad, rastlös och totalt orkeslös, det är tydligen symptom man råkar ut för när man inte fått en blund i ögonen på två dagar.... Jävla hosta, försvinn!!!

Om

Min profilbild