Länge sedan

Det var ett tag sedan nu. Vi har ju haft besök av magsjukan, och jag åkte på en härlig "mancold". Dvs dödsförkyld!
Härlig lön kan man säga att det blev och nästa lär inte heller bli kul! Typiskt precis innan jul. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och kneta på.

Jag har ju varit på kurs också! Det var kul, inte bara för att lära sig lite nytt utan också för att en hotellnatt i Sthlm med Lisa hörde till. Man kan säga att det gav väldigt mycket energipåfyllnad.



Annars då? Livet lunkar på, My har bytt rum, jag har haft samtal med skolan om Lucas. Det gick inte riktigt som jag hade förväntat mig. Fick ett hemskt otrevligt mail från en lärare och begärde ett möte direkt för att stämma av. Det visade sig att läraren som skrev mailet inte delade samma syn på min sonson hans lärare. Men tack för dom ångestfyllda veckorna. Hoppas faktiskt att tanten går i pension snart....

Och Elin då, jo hon har tappat en tand och har börjat spela Pokémon:).

Jag själv funderar på att sluta eftersom min inloggning dog igår. Började seriöst nästan att gråta! Ville skrika könsord och kasta telefonen i backen. Kanske var tur att Lucas var med annars hade jag väl inte kunnat hejda mig!

Och här hemma har nya värmepumpen installerats. Så nu är det varmt och skönt på övervåningen också. Känns lite sisådär att det är dom tiderna som nalkas, men jag kollade igenom mina minnen på FB i morse och såg att 2010 den här Fagerlind första snön! Det var det året snön aldrig tog slut, det får vi ju hoppas att vidöppet genomlida någonsin igen. Hatar verkligen snö och is!


Om

Min profilbild