Wow

Nu var det så där länge sedan sist!
Inte mycket nytt har hänt, inte som jag inte redan vädrat i andra forum iallafall:)

På måndag börjar jag jobba, på riktigt dvs. Förvisso är det bara en halvtidstjänst men ärligt så räcker det, iallafall just nu. Ska bli skönt att äntligen kunna orka med resten av livet också.

Två nya familjemedlemmar har flyttat hit också. Ella och Nemo-Louise. Hämtade dem i torsdags och just nu pågår invänjning både för dom och för att Ida och gänget ska acceptera!




Pippifågel ligger fortfarande och ruvar, drömde i natt att vi fått fyra små kycklingar men ärligt talat har jag små för att inte säga inga förhoppningar om att det blir något. Det får tiden utvisa helt enkelt, barnen hoppas iallafall.

Ställningen är äntligen borta från altanen, ett rönnbärs träd är nedsågat och en koja(?) är byggd istället, mamma har varit här och hälsat på, Andreas har titta förbi, barnen har sovit hos farfar för ovanlighetens skull, skolorna har börjat och det är höst på riktigt. Mormor och morfar har flytt utomlands och förlängt sommarn, hoppas på att kunna göra detsamma nångång i livet, men jag har ju bokad resa till Ullared att se fram emot:)





Spahelg

Stora barn är i Stockholm med farfar och Lena så det är lugna gatan här hemma! För lugnt, får inget gjort. Var på stan på förmiddagen, Elin sa på fiket, vad skönt att inte Lucas och My är med... Tror hon också uppskattar lugnet?! Fast det är klart, det blir långtråkigt i längden och nu skulle dom visst stanna en natt till?!

Vilket också innebär att altantaket inte blir klart i helgen:(

Men äntligen har jag tjatat ut tv:n ur Lucas rum, äntligen ska den till tippen, känns mer än ok faktiskt:)


 Nähä om man skulle få tummen ur och sätta igång med att storröja istället? 

Sämst

Sämst på att uppdatera mig men den envisa spänningshuvudvärken lurar bakom varje hörn och alvedonen hjälper föga trots ihärdiga försök!

Idag var väl typ första dagen på veckor dör det faktiskt fanns att göra något matnyttigt, då passar Lucas på att bli getingstucken, gärna på halsen också!!!

Det var ingen fara på taket annat ön att han blev medtagen och lite pepplig, ingen nämnbar svullnad eller andra fysiska besvär. Det får bli nya tag i morgon helt enkelt, och hoppas att huvudet håller sig i schackt!



Sånt här gör mig dock vansinnig....




Medan den här bönan gör mig lycklig:)



Den här med, iallafall i det här tillståndet:) 

Vart blev det fel?




Skillnaden är väl att Lucas faktiskt sover?

Inga besked på jobbet än! Och det tär, jag försöker att ignorera genom att ha fullt upp på jobbet och ta på mig grejer och nya saker att lära hela tiden och genom att fokusera på saker utan tankeverksamhet alls här hemma, men det är en kamp! Då och då bryter den dåliga självkänslan igenom och jag vrider och vänder på alla situationer och känner mig påhoppad. Hoppas verkligen att jag kan få lite besked snart! 

Två dagar kvar av veckan, min man är lagom slut, kanske inte roligast i världen att kickstarta första jobbveckan med Stockholm tur och retur varje dag?

Hoppas på att altanen kan bli färdig i helgen, och att det blir lite varmt igen så vi kan njuta både av den och poolen. Absolut inte så här dyngvarmt som det varit, mer lagom räcker:)



Nya projekt

Håller på med typ fem virkprojekt samtidigt, bara ett klart än sålänge... Så är det när inspirationen flödar över men energin ligger på botten!



Hemmet har äntligen blivit städat iallafall  och mormor har varit här och sällskapat idag. 

Satt ute i trädgården och hade det bra medan barnen badade och pappan byggde trappa till lekstugan, åt lite tacos på sena eftermiddagen och sljutsade sedan Lucas till Leo. My och Elin tittade på film och jag och mamma drog oss undan värmen för skuggan på altanen. Passade på att få lite hjälp med virkprojekt så ett är närmare färdigt och ett till helt klart! 

Hämtade Lucas när mamma åkte hem och sedan var det bara kvällsbestyr kvar! 
Idag är första verkliga dagen på fyra långa härliga veckor. Pappan börjar jobba igen vilket innebär attdagislogistiken än en gång står på schemat på morgon och eftermiddag, hur jag nu ska få in det i rutinerna igen?



 


Pastors hage

Första veckan har gått bra, med en vab dag då Lucas behövde komma till doktorn med ilskna sönderkliade myggbett! Så nu är det allergimedicin som gäller:(


Fast på det här kortet ser det ändå bra ut...

Idag är det lördag, eftersom ungarna börjar fritids/dagis igen på måndag så körde vi palstorps hage idag. Ungarna klättrar och far trots extrem hetta, en annan orkar knappt masa sig runt anläggningen:)






Men det blir nog snart dags att åka hem, tjejerna gråter mest:)



Om

Min profilbild