Ska man orka?

Det har hänt massor sedan sist, det dåliga orkar jag inte ens dra men det har ju "löst" sig nu så kanske kan livet bli normalt igen? Men det bra kan jag ju dela med mig av. Är numera anställd ekonomiassistent! Och jobbar dessutom  timmar på en av stadens skolor just med den ekonomiska administrationen! Skitkul även om jag kommer bli gråhårig innan jag får till alla bitar:)


Våra nya kaniner har äntligen fått en egen gård att hänga i, och hönsen har fått flytta ner till samma ställe med en "ny" isolerad stuga.

Bastun är typ klar, vattnet är indraget men inte riktigt klart och lite lister ska på plats, men den är fullt fungerande och provbastad i två gånger. Inte av mig förvisso eftersom jag ogillar bastukonceptet, men övriga har testat och godkänt:)

Poolen är övertäckt för vintern och My har fått byta rum, flera veckor sedan sista ommöbleringen så det var ju hög tid nu?

Tror att nästa projekt får bli att måla vårat sovrumsgolv faktiskt! Tänker att det blir perfekt lagom till vi köper nya sängar? Det vill säga allt från om två veckor till om två år....














Om

Min profilbild