Jaha

Ja, det verkar som att alla bloggar har diverse buggar, till exempel önskar jag att man kunde redigera inläggen efter publicering på mobilen, jag använder typ aldrig datorn och tokstör mig på felstavningar och fulheter på bloggen som man lätt kan redigera bort!


Och felstavningar, mycket är för att man har för tjocka fingrar och för att telefonen skriver om mina ord och oftast läser jag inte igenom innan jag publicerar, då skulle det inte bli många inlägg vill jag lova! Har jag en minut över till att skriva ett par rader så är det oftast en eller 32 ungar som kräver min uppmärksamhet och sedan är det alla måsten och borden på det och då blir det som sagt aldrig publicerat:)

Jaja, jag testar ett par dagar till så får vi se hur det ter sig i slutändan!


Just nu har jag faktiskt en lugn stund, pappan meckar med fyrhjulingen, barnen åkte ner till farfar efter ett mega utbrott från mamman, och lillfisen sover.
Snart är min frukost klar (glutenfria bröd i ugnen med ett täcke av sveciaost) och sedan ska kaninburen modifieras, inga fler bortsprungna kaniner tack!!!



Fortsätter att testa :)

Jag vill nog gärna fortsätta att prova innan jag officiellt byter bloggforum. Är ruskigt trött på alla diverse buggar.


Idag regnar det och blåser, regnet känns som is och det är verkligen inte skönt. Men My ville ut till kaninerna så det var bara att riva fram regnkläder till töserna och gå ut. I helgen ska hagen byggas om så barnen lätt kan ta sig in och ut.


Elin blev asförbannad när Ida och sulan käkade upp gurkan, den hade ju hon velat ha, så My fick leka med kaninerna själv nedan jag och Elin gjorde kakor i sandlådan istället. Passade på att cykla lite och testa brorsans fyrhjuling medan han är på skolan:)


På tal om brorsan, han passade på att knocka i ögat i kaninernas betongrör innan han åkte till skolan, skaplig blåklocka han kommer få av det. Tycker det räcker med skador och sjukdomar för det här året! Han tar sin sista penicillindos i dag iallafall, sedan är det bara att hålla tummarna att My inte smittar med sina baskilusker så vi slipper mera mediciner!

Lucas tå är läkt och sårskorpan lossnade vid morgonens bandage byte, han fick ett nytt att ha under dagen men i morgon skippar vi nog det?!

 


Testar lite

Nä om man skulle pröva blogg.se som forum?
Har kvar gamla bloggen tills jag vet om det här är något för mig eller inte?


Mysan som varit sjuk sedan i söndags är mycket piggare och det underlättar när Elin skriker hysteriskt om man inte lyder hennes minsta nyck! Det blir till att sätta hårt mot hårt och införskaffa sig hörselproppar tills hon lärt sig lite vett:)


Idag har Lucas långdag på skolan så vi tjejer får roa oss bäst vi kan:)
Mormor kommer på besök och lunchsällskap iallafall så lite planer har vi iallafall....


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Om

Min profilbild