Piggare

Tror, troooor att det börjar gå åt rätt håll nu, fast det trodde jag igår med och då hade My två febertoppar... Men hon är över lag piggare, både med och utan feber, idag orkar hon tillochmed äta frukost nere och bråka om vilken frukost så det är definitivt bättre!

Lucas ska iväg och leka med Viktor idag och My och Elin ska hänga med mig och mormor. Alltså deras mormor, min mamma. Barnen skulle ju egentligen ha sovit där igår men eftersom My varit dålig så tyckte jag att det var lika bra att vara hemma. My blir ju så in i bänken sjuk och så ökar ju epilepsirisken med feber i kroppen. Tror iofs att mamma är bättre på sånt än mig, men ändå!

Konstigt det där, dåligt samvete för att man inte är på jobbet och dåligt samvete om man inte kan vara hemma ens när barnen är sjuka! Suck, kommer livet någonsin kännas problemfritt?

Nähä, mata djur och hämta ved så man inte såsar ihop fullständigt...




Det smälter:)

Varför?

Igår hade jag bokat med Anna så My fick följa med till stallet. Det blev inte lika lyckat som jag hoppats på. Det var kallt, halt och en häst rymde, till råga på allt hade Annas mobil beslutat sig för att självdö under turen så hon inte kunde ringa när My grät istårar i kylan. Efter några samtal lyckades jag få reda på Hannas nummer och kunde störta iväg för att hämta dom.

My var ledsen, trött och svarade knappt på tilltal, efter en sjuliters spya i bilen förstod vi varför!!!

Hon är fortfarande trött men febern har gett sig och det verkar inte vara magsjuka iallafall! Hoppas hoppas...

Det verkar inte ha blivit en fullständig skräckupplevelse iallafall för hon vill gärna följa med och rida i sommar igen:)

Idag är det alltså vabb som gäller, tänker att jag ska hinna lite men jag är visst också toktrött?! Kanske kommer igång snart? Ofta kan man ju få lite energi av att bara börja.



Elin och farfar ska hämta Lena i Gnesta och Lucas spelar på sin "nya" TV, My ligger i sitt rum och slappar. Hoppas hon blir piggare under dagen så jag kan jobba med gott samvete i morgon:)




Alla ❤️dag

Andra har mys morgon med långfrukost, själv kör jag kaninjakt. Nemo-Louise och Ella tog det modiga beslutet att bryta sig ut på morgonkvisten. 




Resultatet? 






Infångade igen....

Lycklig




Om

Min profilbild