Fick en order

Fick en order av syrran att sätta igång bloggandet igen, tydligen nästan ett år sedan sist, det händer mycket på ett år, för mycket:)
Börjar med semester veckan på Öland så får vi se om inspirationen fortsätter?

Vi kan ju börja med det knäppaste. När vi på lördagen börjar vänta hem den här lilla tösen efter en vecka hos moster Sara med mormor och Anna. Vi har hållit på och pulat hemma och Roine känner sig slö. Han lägger sig på soffan för en mindre powernap, 30 sekunder senare flyger han upp efter ett sms. Det var damen vi hyrt stuga från som informerade om att den var klar?!
Vi som var helt taggade på nästkommande lördag... Så stört. Bara att ringa till mamma och hoppas att dom inte lämnat Oskarshamn, snabbpacka, ringa hem Lucas, boka djurvakt med farfar och dra:)

Vi var framme hos syrran vid 18 tiden eller något sånt, fick träffa lillfis och packa in hennes grejer i bilen, trevligt sällskap en välbehövlig paus och gott fika innan vi for vidare mot Öland:)
Installerade oss i stugan och sedan var det typ bara kväll kvar.

Första ölandsdagen spenderades på Böda sand. Sol och bad, lek i lekpark och minigolf. Som vanligt blev hela familjen osams så vi fick avbryta det sistnämnda, kom till hål 13/18 iallafall 😁

Handlade lite på Valles varuhallar och letade fram ett Ica så vi kunde fylla på i skåp och magar. På kvällen messade jag Mats min kollega som skulle segla ner till Byxelkrok. Han låg i hamnen så vi åkte över och hälsade på och passade på att titta på solnedgången

Tror att det får räcka med dag ett så jag inte slarvar bort inlägget som sist...


Om

Min profilbild