Hmpf

Ibland när jag skriver hänger visst inte fingrarna med i hjärnans dialog?! Lucas skulle naturligtvis inte gå till skolan när han var sjuk, jag skrev ju när han började bli bättre :)

Hela veckan har gått utan att någon mer dukat under i feber. Elin är lite rosslig och jag har svettats hysteriskt tillochfrån men det kan ju lika gärna bero på vad som helst :)

Veckan har som vanligt gått rasande snabbt. Lucas tyckte att det nationella provet var roligt och såg fram emot nästa, alla treor hade visst klarat av det galant! Skönt.
My har haft Isolde här på lek efter skolan och igår var hon hos Samuel efter fritids så hennes vecka har nog varit mer än bra. Husvagnen är borta ur skogen, förvisso står den på grusplanen men det är iallafall ett steg närmare borta:) dessvärre blev gräsmattan förvandlad till leråker under transporten, men det läker ihop om nu solen orkar sig upp över trädtopparna nångång.

Längtar till våren så där alledeles fruktansvärt mycket. Tänk att slippa överdrag och mössor, tänk att få lite sol i ansiktet och tänk att äntligen kunna strosa i skogen utan att frysa ihjäl, och det bästa med våren, när alla knoppar börjar spricka och dom första vårblommorna tittar upp. Ljuvligt❤️


Men med det här snötäcket?!





Jaha

Efter att My blivit frisk var det Lucas tur! Ögoninflammation och feber och sedan ögoninflammation i andra ögat också, toksnorig och allmänt slö! Hoppas han orkar till skolan iallafall eftersom dom har nationella prov i veckan! Det är väl bara att vänta sig att Elin också blir dålig nu?



Febern har släppt iallafall och det är skönt!

I övrigt har veckan varit ok, på jobbet har det gått bra om man inte räknar med att jag snubblade på tangentbordet och gjorde bort mig riktigt ordentligt! Så fredagenblev bara skit och pannkaka, perfa när hela ligan är borta i korridoren...

My sov hos mormor och Robban och barnen plus farfar var här i fredags. Elin var nöjd över att ha Amelia för sig själv:)

Lördagen blev en riktig slappdag, köpte skor åt Lucas och hämtade My bara, i övrigt blev inte många knop gjorda.
Idag plockas det, pappan sågar granar och Lisa kommer på fika i eftermiddag! Lagoma aktiviteter för att ladda för ny vecka, antar att måndagen inte kommer bli jättekul på jobbet?


Elin och jag tycker inte direkt lika om Måns insatser igår.)



Om

Min profilbild