7 år

Minns det som igår den där eftermiddan, och plötsligt är tiden framflyttad och vi firar 7årsdag?!

Efter tårtfrukost och paketöppning var det dags för sedvanliga morgonrutiner för att komma iväg. Elin och Lucas till skolan och jag och My till barnkliniken för provtagning! Hon var nervös som sjutton men kände inget när sticket väl kom. Tackar emla plåster och dess härliga effekt:)

Så en helnöjd tjeja skjutsades till skolan efter, hon skulle ju få bjuda på glass:)




Själv fick jag åka till skolan utan glass, men det gick bra ändå :)


Sedan hämta barn, nöjd Elin som hade öpperhus på dagis så det bjöds på bulle och kaka, nöjd Lucas som lekt hos Sebbe och nöjd My eftersom hon fyller år:)
Hem för att röja upp och laga mat och bjuda upp farfar och lens på lite tårta, pappa kom också med en Barbie med två ombyten och ett varsitt påskägg till alla tre. Så tre sockerstinns barn stoppades i säng aningen sent idag. Själv har jag bakat lite eftersom det är sista skoldagen innan praktiken. Tänk att man kan känna saknad för personer man bara kännt i tre månader! ?





Åhhh!

I går blev det en rätt bra dag ändå, även om karusellen snurrade på hela dagen så släppte det faktiskt efter på eftermiddagen iallafall. Lasset med bärlager hade kommit i går under dagen, 8 lastbilar med sprängsten har tömts bakom bastun så kanske utrymmet äntligen kan användas?

Farfar var uppe och eldade bastu så större delen av kvällen gick åt till att lyssna på evigt babbel:)
Mitt kaos projekt är halvklart, nästa gång jag ger mig på det blir det nog bättre för då vet jag hur det ska vara:)

Mattan är också p G Sara, halvfärdig den med men den blir bra iaf:)


Så till det tråkiga, i morse när jag skulle mata djuren hittade jag en död kaninbebis, en av dom stora?! Så Lucas var skitledsen innan skolan....
Så den här eftermiddagen ska det vankas begravning:(



Efter tre dagar

Mindre yr och med lite mer muskelstyrka laddar jag med en kopp kaffe inför sista skolveckan innan praktiken:)

Helgen har varit bra om man bortser från den eviga karusellen. Robban och Amelia kom hit i fredags. Elin var hos farfar och Lucas hade Sebbe här på sleepover så tjejerna kunde leka ifred och det gick jättebra. Dom cyklade, pysslade och lekte med kaninerna:)
Inte ett enda bråk. Underbart!


Wilmas matta är påbörjad och ett projekt som garanterat lär sluta i katastrof, jord är inhandlad och My och Elin har valt frön som vi ska plantera så fort andan faller på:)










Påbackning!

Lugn! Bilen är ok, men jag fick påbackning om mitt dåliga bloggande igår:) sanningen är att jag inte orkar. Dom sekunderna jag har till övers orkar jag inte annat än att ligga still i soffan. Tilloch ned virkandet har blivit lidande! Det är liksom inte kul när varenda muskel värker!

Annars lever vi och mår bra:)

Önskar nånstans att jag kan få bli pigg igen, och känna att jag orkar med vardagen. Varenda timme i skolan måste jag kämpa mig igenom, inte för att det är svåra uppgifter utan för att jag måste fokusera på att inte trilla av stolen!

Blä vad negativt det blev. Återkommer när jag känner mig positivare!






Om

Min profilbild