Påskhelg

Wow vilken helg det blev. Började lätt med att Mattias kom hit och tog ner ytterligare ett träd. Viktoria och småtjejerna var med också så både mamman och Elin hade sällskap:) vi gjorde som förra gången, 20 filmer men bara tre minuter på varje för att hinna! När dom åkte vidare så kom mormor. Och hon hade med lyxlunchen! Fläskfilé med potatisgratäng:) och inte räckte det med att hon tog med mat och lagade den, barnen fick påskägg och disken blev diskad! Värsta bekvämligheten! Jag tog en eftermiddagsvila när mamma åkte hem igen. Så himla jobbigt att göra absolut ingenting 😁 Resten av kvällen blev lugn och behaglig.




 På lördagen hängde roine hos farfar. Dom påbörjade projekt altan. Elin hoppade studsmatta och hjälpte mig att pula här hemma medan Lucas och My lekte i skogen. Tyvärr så drog dom så långt att jag inte längre hörde dom. Så jag och Elin fick gå på jakt. Dom hade gömt sig vid stenhögen på ängen. Skitrumpor!!

Elin bakade tårta på kvällen.





På söndagen körde vi busiz. Jag passade på att ta en snabbis hos Lisa först och lagom till jag var klar hade både barn och pappa tröttnat på att leka, det fick bli ica och okynneshandling istället! Filmeftermiddag där jag och pappan körde Beck, tjejerna Barbie och balettskorna och Lucas Hobbit! Kvällen spenderades med penslar och vitfärg! Äntligen är den fula träväggen i Lucas rum i rätt nyans. Storbarnen körde ett par Beck-filmer under tiden medan Elin gjorde sitt bästa för att verkligen plocka fram ALLT i sitt rum.






Så idag då! Sista lediga dagen den här gången. Den bjöd på hyfsat väder så vi har varit ute typ hela dagen. Röjt ris, krattat fixat och trixat. Barnen har hoppat studs, varit på picnic och vargjakt och lekt lite med Wilda,Kjells barnbarn som kom förbi en stund. Mamma och Anna kom ut en sväng. Då passade vi på att gå en promenad till vattenfallet. Hittade lite tussilago äntligen. 


Elin tyckte dom luktade jordgubbar:)

Och just det, det viktigaste av allt. Mysan har äntligen fått sin hamster. Jocke 2.0 heter han! Så henne har vi inte sett mycket av idag.






Om

Min profilbild