Fredag

Fortfarande trött, men nu är det iallafall helg! Veckan har ändå gått fort och nästa vecka kommer gå ännu fortare:)

Mamma kom förbi jobbet idag, vi gjorde sällis till stan, dom hade blomsterförsäljning utanför kvantum och eftersom mamma hade hojjen med så köpte jag lite!

Så eftermiddagen har jag spenderat i landet!




Mysans äppelträd


Smultron och gräslök


Elins majs


Det kommer nog bli riktigt mysigt däruppe. I morgon ska jag plantera sallad och Elin ska få sätta sina äppelkärnor:) hoppas det inte ösregnar bara....



Tröttmåndag

Fattar verkligen inte varför jag är så in i bänken aptrött på måndagar... Förvisso drog ju brandlarmet en test i morse vid fyra snåret just i dag men de senaste veckorna har det varit samma visa...

Snaaaart är det semester, kör ju en lite försemester runt midsommar när vi åker till syrran. Det blir en lugn och härlig helg med bara vi som firar. Skönt att bara vara, inte behöva planera och anpassa sig! Japp bekvämlighet är mitt nya namn. På tal om det, fick ett par byxor av mormor igår när dom var här, ett par byxor som man inte ens märker att man har på sig. Vilket passade perfekt idag eftersom skinnet hade krymp två storlekar efter timmarna i solen igår!

Elin den lillaknasbollentog sig en liten badtur igår. Roine fick ju för sig att börja fylla poolen nämligen. Hon försökte ihärdigt att lura ner mormor i vattnet men hon kände bara med ena tån och gav sedan upp:)

Missade att fota såklart, bjuder på en annan knasboll!




Ahhh skööönt, NOT!

Efter vi grillat lite åkte dom "stengamla" hem, Elin planterade specialfrön under storgranen, gissar att dom aldrig kommer växa, men hon hade kul en stund medan jag krattade och staplade ved. Pappan roade sig med att bränna fast takpappen på Boden!

Ja kanske blir det ordning så småningom?

Ida kom förbi på kvällste och bjöd på lite ny energi, så nu klarar jag nog resten av veckan utan svimattacker. Och Lisa kommer på onsdag och fyller på ifall det börjar sacka:)





Påbackning

Oj det var visst suuuuper länge sedan igen! Tiden går alldeles för fort...
Vi kör bilder bara





Rymmaren!


Nyaste medlemmen Jocke 2.0






Lilla stenen!



Taggad till tusen inför fotbollsträning







Stencoola Wilma 



Världens lyckligaste tjej!


Hela gänget, stulen rakt av från syster yster :)



Mitt vackra äppelträd...




Träffade ny kompis på förskolans sommarfest:)

Tror det får räcka för nu:)





Om

Min profilbild