Länge sedan sist, nu igen

Det har hänt en del sedan sist, men det har jag redan glömt, höjdpunkterna minns jag iallafall, ullaredsäventyr med fru Häll tillexempel. Fantastisk dag även om hon inte lät mig köra mer än fyra meter :). Det var ett trevligt äventyr, lite mycket folk men vi hade inte bråttom och hittade allt vi skulle ha. Så julklapparna är till 80% klara vilket känns skönt.

Jag och maken har fått biomys medan farfar vaktade barn och jag och My har tillbringat en eftermiddag på Ikea på tu man hand, det var trevligt, hittade en del roligt och bortser man från att jag åkte vilse måste jag säga att min första tur till sthml dör jag körde själv gick galant:)

Huset är lite julpyntat, får ta lite mer i veckan, var tvungen att möblera om för att få plats med nya tingestar från ikeabesöket.

I morgon är det dags för jobb igen, Lotta och Lisa har semester så det är jag som sköter ruljangsen :) pappan i familjen får vabba, ungarna kruppar, förvisso klarar sig Lucas och My men Elin är inte särskilt pigg:(

























Just det, världens bästa Greta har ju kommit till världen också! Fick ett mess i fredags på jobbet, tårarna bara sprutade av lycka:)
 
Äntligen, äntligen är hon här, undrar stilla om hon någonsin kommer att förstå hur många som längtat så länge efter henne ❤️❤️❤️❤️

Helgen

Började storslaget på fredagen med föreläsning på culturum med Mia Törnblom, vilken människa! Får du nånsin chansen så gå och se henne, man får mycket tankar och härliga skratt! Efter bjöd Lisa på middag på fik@, och vilken mat. Ruskigt gott och helt utan livsfarliga tallrikar! Efter ett par timmar med trevligt sällskap och gott vin kom Viktor och hämtade oss tanter. Hoppas att mina barn också blir så härliga. Kom i säng strax efter tio och det kändes bra:)

På lördagen blev jag väckt med frukost, paket och skönsång på sängen, fick knapra i mig ett par alvedon också, tydligen är det inte längre min grej att vara ute och svira två helger på raken. Även om fyra enheter inte gjorde mig märkbart påverkad på fredagen. Pappan och barnen hade städat och gjort fint så vi kunde njuta hela förmiddagen av lugnet. Strax efter halv ett kom mamma och Anna och en stund senare mormor och morfar. Den där gluten/äggfria tårtan vi köpt på Ica var INTE värda sina 250kr. Det var som att tugga på en söt tegelsten:( fast om man ser det från den ljusa sidan, jag är bättre på att baka allergivänliga tårtor än proffsen! 😁

Efter en härlig stund med diverse prat, älskar när familjen är samlad, trist återigen att syster yster bor så långt bort, såvar det dags för sällskapet att åka hemmåt, Lucas följde med mormor!

Dom mötte farfar och Lena på vägen så började nästa kalas. Dom hade köpt en ny tårta. Tur att nån fick smaka en god iallafall!

När dom åkt och vi ätit middag så somnade båda föräldrarna på soffan en stund. Tydligen har gameln slagit sina klor i mig ordentligt?!

En timmes vila gjorde iallafall att vi orkade filmmysa efter. Tjejerna smet upp på sina rum med varsin film och vi körde Tommy här nere, rätt läbbig film med äckliga detaljer men den fick hjärnan att börja arbeta eftersom den var långt i från uppenbar!


I dag är det söndag och farsdag! Som vanligt i samband med min födelsedag! Så idag har pappan fått frukost på sängen och paket! Elin bjöd dessutom på en saga om hennes bästa kompis Goa som är död! Ovanligt va? :)




Om

Min profilbild